3 Industriële dressoirs met een hoog WAUW-gehalte

In de meeste Nederlandse huiskamers staat een dressoir. Volgens Wikipedia komt het dressoir uit de middeleeuwen en is het een lage kast met 2 of 3 laden onder het bovenblad. Tegenwoordig vind je dressoirs is alle soorten en maten, maar in de basis blijft het altijd een lage kast. Zo heb je nu ook dressoirs of lage kasten met deuren in plaats van lades. Een dressoir heeft meestal een prominente plek in de woonkamer. Het is een vrij grote kast, dus hij valt altijd wel op. Daarom is het natuurlijk prettig dat een dressoir er mooi uit ziet. Met een dressoir kun je de uitstraling van je woonkamer maken of breken. Om het WAUW-gehalte van jouw woonkamer iets op te krikken, hebben wij 3 industriële dressoirs voor je uitgezocht met een hoge WAUW-factor.

Industrieel dressoir van metaal met lades

Het eerste meubelstuk is een industrieel dressoir met lades en heeft de naam Moker gekregen. De Moker is handgemaakt van oud metaal en heeft een mat zwarte poedercoating gekregen. Uniek aspect van dit dressoir, zijn de grote metalen wielen. Wat een geweldig gave industriële uitstraling heeft dit stoere dressoir! Standaard heeft industrieel dressoir Moker een hoogte van 70 cm. Hierdoor is het ook prima industrieel tv meubel te gebruiken. Wil je liever een dressoir van 90 cm hoog? Dan is de Moker XL een goede optie voor jou. Welke je ook kiest, één ding is zeker; met de Moker haal je een echte eyecatcher in huis waar veel mensen jaloers op zijn!

Dressoir industrieel

Dressoir met deuren

Het tweede meubel dat we uitlichten is een industrieel dressoir met deuren welke de naam Blast draagt. Net als de Moker is ook de Blast handgemaakt van oud metaal en voorzien van een mat zwarte poedercoating. Hierdoor krijgt de Blast een echte industriële uitstraling. Het gaat hier om een zwaar meubel en daardoor merk je dat het om stevige topkwaliteit gaat. Kenmerkend aan de Blast zijn de ‘studs’ (de metalen knopen) rondom het meubel. Hierdoor krijgt de Blast een zeer stoere en unieke uitstraling en het zorgt voor een hoog WAUW-gehalte! In plaats van lades, heeft dit dressoir deuren. De buitenste 2 deuren zijn lockerdeuren en de binnenste 2 deuren zijn voorzien van een metalen raster. Wil je een industrieel, maar ook strak én heel stoer dressoir in je woonkamer? Dan is de Blast iets voor jou!

Dressoir industrieel metaal

Dressoir van metaal en hout

De derde industriële kast is een dressoir van metaal en hout en heeft de naam Bash gekregen. Als je goed kijkt, dan zie je dat de Bash hetzelfde frame heeft als de Moker. Zo heeft de Bash dezelfde supergave wielen als de Moker, maar in tegenstelling tot de Moker is de Bash voorzien van massief mangohout. De Bash heeft 3 grote lades van mangohout en 2 mangohouten bladen over de hele breedte van het meubel. Net als de Moker en de Blast is ook de Bash een ongekend stevig dressoir. De Bash is een echte eyecatcher en voor jou de ideale keuze als je niet alleen metaal ook (mango)hout in je woonkamer wilt.

Dressoir industrieel mangohout

Moker, Blast of Bash?

Welk industriële dressoir is jouw favoriet? Ga je voor een dressoir op wielen? Of heb je liever een strak industrieel dressoir? Of ga je toch voor degene met mangohout? Welke je ook kiest, met de Moker, de Blast en de Bash haal je een échte eyecatcher in huis met een hoog WAUW-gehalte. Je bent verzekerd van een handgemaakt meubel van topkwaliteit. Geen bouwpakket, maar 1 geheel, dus ongekend stevig. Het oude metaal maakt deze dressoirs industrieel en geeft ze een stoere oude uitstraling. Elke exemplaar is handgemaakt en daardoor uniek. Eindelijk een stoer dressoir dat je niet in elke woonwinkel of huiskamer tegenkomt. Bij Eigentyds ben je verzekerd van unieke industriële meubels.Koop jouw favoriete meubel online op onze webshop, of kom langs in onze meubelwinkel in Nunspeet.