Tv meubels hout en staal

Door in een TV meubel industrieel hout en staal te gebruiken, krijgt het meubel een echt authentieke uitstraling. Bekijk al onze industriële TV-meubels online of kom langs in onze showroom!

Van hoog naar laag sorteren

20 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

20 producten

per pagina

De meubels bij Eigentyds zijn van echte industriële materialen gemaakt. Het staal is gemaakt van oud metaal en voor het hout gebruiken we mangohout. Door voor een TV meubel industrieel staal te gebruiken, krijgt het meubel een industrieel karakter. De meubels verschillen in details dus ook van elkaar. Gebruiken we voor het TV meubel industrieel hout? Regulier hout is van nature geen industrieel product, daarom hebben we naar een andere oplossing moeten zoeken. En dat is mangohout geworden.

TV-meubel industrieel zwart metaal

Een TV-meubel industrieel zwart van metaal? De meeste van onze meubels werken we af in zwart. Bij een TV meubel industrieel van hout en staal geeft dit een goede combinatie met het hout. Zwart metaal is veruit het populairst. Verder maken we ook een aantal modellen in blank metaal. Onze industriele meubels worden door onze collega’s in India gemaakt. Je vindt deze meubels dus ook nergens anders. Dit maakt de kans zeer klein dat je jouw originele TV meubel bij de buren ziet staan. Tenzij jij je buren tipt over Eigentyds, waar we natuurlijk heel blij mee zijn, maar die keus is aan jou.

Waarom voor een industrieel tv-meubel mangohout gebruikt wordt

Vraag je je af waarom voor een industrieel tv-meubel mangohout gebruikt wordt? Mangohout klinkt inderdaad niet erg industrieel, dus waarom wordt dit dan zoveel gebruikt? Mangohout wordt vaak gewonnen uit duurzame productie. Mangobomen zijn enkele jaren vruchtdragend waarna de productie omlaag gaat. Op dat moment zagen plantages ze liever om. Er worden op een mangoplantage dus continu bomen gepland en gekapt. Mooi voor ons om meubels met een industrieel tintje van te maken, aangezien dit hout een tweede leven krijgt. En dat tweede leven kan heel lang zijn. Mangohout kan namelijk een leven lang mee gaan. Hetzelfde geldt voor het metaal bij een TV meubel industrieel van hout en staal.

Wij bieden ons tv-meubel industrieel goedkoop aan

Waarom bieden we een TV meubel industrieel hout en staal met korting aan? We hoeven met onze unieke meubels niet te concurreren, dus waarom bieden we dan ons tv-meubel industrieel goedkoop aan? De reden hiervoor is simpel; we maken graag nieuwe modellen. De prijzen die we hanteren geven een eerlijke beloning voor onze vrienden in India met wie we dit avontuur aangegaan zijn. We ontwerpen, ontwikkelen en produceren de nieuwe meubels samen met hen. Wij doen de verkoop vanuit onze meubelzaak in Nunspeet. Zie je een model dat je graag wilt hebben? Wacht dan niet te lang, want bij veel modellen geldt: op=op!

Eigentyds heeft ook een meubel outlet

Eigentyds is een uniek bedrijf, en heeft zelfs een meubel outlet. Zoals je nu weet ontwerpen we de meeste meubels zelf. Ons bedrijf is ontstaan uit creativiteit, een liefde voor interieur en styling en natuurlijk ondernemerschap. Als je een stoer tv meubel industrieel in de outlet wilt kopen, kom dan gerust langs. Standaard zijn wij op vrijdag en zaterdag geopend, maar daarbuiten kun je ook op afspraak langskomen. We kunnen dan alle tijd voor je nemen. Neem ook foto’s en de formaten mee van je interieur. We geven graag vrijblijvend en gratis advies. We hebben in ieder geval alle industriële meubels en accessoires in huis om ook jouw interieur prachtig in te richten.

Maat bepalen TV meubel industrieel hout

Waarom vermelden we bij sommige TV meubels expliciet het formaat? Als je een TV meubel industrieel van hout en staal zoekt, bedenk dan goed welk formaat je wilt hebben. In de vorige alinea noemden we al even de formaten van je interieur. Stel je woonkamer muur is 3 meter breed, dan kun je voor een tv meubel 220 cm breed kiezen. Soms is 200 cm of kleiner echter mooier. Je houdt dan aan beide zijden ruimte over. En het woord ‘ruimte’ geef al aan waarom; ruimte om meubels heen geeft een ruimtelijk gevoel!

Bij wat voor interieur kan een TV-meubel industrieel staal?

Door de kleuren van het TV meubel industrieel; hout met donker metaal, past dit in de meeste interieurs. Anders dan een meubel die helemaal van staal gemaakt is, geeft het hout een warme sfeer. In industriële interieurs met een robuuste uitstraling, valt het staal meer op, terwijl in andere stijlen inrichtingen het hout juist meer de aandacht trekt. In een klassiek interieur of landelijk interieur dit meubel plaatsen? Het kan, maar je moet wel de juiste kiezen. Ga bijvoorbeeld voor een dressoir industrieel op wielen, dit past binnen het landelijke thema. Wil je advies voor welk TV meubel van hout en staal in jouw interieur past? Je kunt gerust contact met ons opnemen.

Tips bij een TV meubel industrieel hout en staal kopen

Graag geven we je nog een aantal tips voor een industriële TV meubel kopen. Doordat we de meubels zelf ontwerpen en maken, denken wij goed na over het gebruik. De tip over het juiste formaat kiezen heb je al gehad. Maar het formaat gaat verder dan alleen de lengte, breedte en diepte. Wat ga je in de TV kast plaatsen? Meet je apparatuur, boeken, platen of dvd’s eens op. Past alles wat je in de kast wilt bewaren er ook echt in? Je kunt ook met ons bellen om dit samen door te nemen, of om alsnog een afspraak in de showroom te maken.

Industrieel TV meubel hout en staal op maat laten maken

Doordat wij zelf alle industriële meubels maken, zetten we deze mogelijkheid ook graag voor jou in. Heb jij een lange wand in je woonkamer en zoek je hier een lang televisie meubel voor? Doordat we voor ons TV meubel industrieel staal gebruiken, zitten er maar weinig grenzen aan wat betreft de lengte. Over de sterkte van het meubelstuk hoef jij je hier dan ook geen zorgen over te maken. Ook als je wensen hebt voor de indeling of inrichting van de TV kast, kunnen we je tegemoet komen. Heb je ergens anders een design gezien, bijvoorbeeld in een restaurant, hotel of op vakantie, die geweldig zou staan bij jou in de woning. We vertalen jouw wensen naar een uniek meubelstuk dat perfect is voor jouw industriële interieur!