Ronde eettafel mangohout 120 cm

Aanbiedingsprijs € 325,00 Normale prijs € 569,00
Beschikbaarheid: Leverbaar
Artikelnummer:
etr120
Gratis thuisbezorgd binnen 7 dagen Extra scherp geprijsd! Unieke metalen driepoot Laagste-prijs-garantie Mangohout

Industriële eettafel rond en unieke driepoot

Eigentyds heeft een unieke ronde eettafel voor je, eentje met 3 poten in plaats van 4! 3 Poten, is dat wel stevig dan? Jazeker! De zware metalen kruispoot maakt deze ronde eettafel industrieel en robuust. Deze ronde eettafel is handgemaakt en krijgt daardoor een geweldige uitstraling. Het 6 cm dikke blad is van mangohout en heeft een geweldig mooie warme uitstraling en een lichte natuurlijke golf. De natuurlijke uitstraling van het mangohout past perfect bij de robuuste industriële kruispoot. Het mangohout bestaat uit circa 3 cm massief mangohout in het midden en rondom circa 6 cm. De diameter van deze ronde eettafel van mangohout is 120 cm. Ook verkrijgbaar in 110 cm, 130 cm, 140 cm en 150 cm. De hoogte is circa 78 cm. Heb je stoelen met een armleuning? Let er dan op dat de armleuning niet hoger is dan 72 cm, anders passen jouw stoelen niet onder deze tafel.

Hoeveel stoelen passen er aan een ronde eettafel van 120 cm?

Aan deze ronde tafel van 120 cm diameter passen 4 stoelen. Met 5 personen aan deze tafel zitten gaat misschien ook als de stoel niet te breed is. 4 Stoelen passen dus sowieso om een ronde tafel van 120 cm en als de stoelen niet te breed zijn, zal er ook ruimte zijn voor een vijfde stoel.

Bestellen via webshop of bekijk hem eerst in onze showroom

Koop deze gave ronde eettafel online via onze webshop, of kom langs in onze showroom en kijk gelijk even bij onze andere unieke producten. Showmodel van deze tafel is aanwezig in onze showroom.

Gratis bezorging binnen Nederland

Deze prachtige ronde eettafel van mangohout wordt gratis bij jou thuisbezorgd binnen 7 dagen. Onze koerier neemt binnen enkele dagen na bestelling contact met je op om een leverafspraak te maken. De poten zijn eenvoudig onder het tafelblad te monteren. Wil je echter toch dit niet zelf doen? Dan kan onze koerier dit voor u doen voor een meerprijs van €25. Geef dit even aan bij de koerier. Wil je de tafel liever zelf ophalen? Dat kan uiteraard ook, neem hiervoor contact met ons op. Voor de eilanden en België rekenen wij een bezorgtoeslag van €50.

Afmetingen:

Diameter: 120 cm
Dikte tafelblad: circa 6 cm waarvan 3 cm massief mangohout
Hoogte: circa 78 cm