10% KORTING OP ORDERS VANAF €499 MET KORTINGSCODE: ZOMER

Maandelijkse Archieven: Januari 2023

 1. Wat is de juiste hoogte van een barkruk?

  Wat is de juiste hoogte van een barkruk? Zie de tabel hieronder↓

  Barkrukken zijn krukken die geschikt zijn voor aan een bar of een kookeiland. Een kookeiland kom je steeds vaker tegen in keukens. Zo’n eiland maakt je keuken een stuk gezelliger. Tijdens het koken lekker met elkaar kletsen, geweldig toch? En je kunt zelfs ook gewoon eten aan het kookeiland, leuk hoor! En bij zo’n bar of kookeiland horen natuurlijk ook barkrukken. Deze krukken zijn er in alle soorten en maten, maar wat is nou de juiste hoogte voor een kruk voor aan een bar of kookeiland? Dat gaan we je hieronder vertellen.

  Lees meer »
 2. Woontrends 2023: wat zijn de nieuwste interieurtrends?

  Bij het inrichten van je interieur is het belangrijk om na te denken over de stijl. Je wilt een interieur dat past bij de laatste trends. Maar wat zijn de woontrends van 2023? Om je goed voor te bereiden op de laatste woontrends geven wij als specialist in industriële meubels en interieurs onze visie daarop. Bovendien geven we prijs welke bronnen wij gebruiken bij het samenstellen van onze nieuwste collectie. Lees dus snel verder of neem direct contact op. Wanneer je bij ons in de showroom langskomt en je neemt foto’s van je interieur mee, dan kunnen we ook advies op maat geven.

  Industriële meubels 2023

  De industriële stijl voor interieurs zal in 2023 naar onze mening meer g

  Lees meer »
 3. Welke woonstijlen zijn er?

  Welke interieurstijlen zijn er?

  Op het internet zijn er zo ontzettend veel meubels te vinden. En al die meubels zijn ook weer onder te verdelen in zoveel verschillende interieurstijlen. Soms zie je door de bomen het bos niet meer! Welke woonstijl past bij jou en hoe kom je daarachter? Wil je bijvoorbeeld jouw tv meubel industrieel of liever modern? In dit artikel bespreken we de 5 populairste woonstijlen van dit moment:

  • Industrieel interieur 
  • Bohemian interieur
  • Botanisch interieur
  • Landelijk interieur
  • Modern interieur
  • Eclectisch interieur
  Lees meer »