WEGENS VAKANTIE WORDT JE BESTELLING NA 19-07 VERSTUURD - - - 10% korting op bestellingen vanaf €750 met kortingscode: ZOMER

Dressoir zwart

Van hoog naar laag sorteren

12 producten

per pagina
 1. -33%
  Aanbiedingsprijs € 599,00 Normale prijs € 899,00
 2. -25%
  Aanbiedingsprijs € 599,00 Normale prijs € 799,00
 3. -30%
  Aanbiedingsprijs € 699,00 Normale prijs € 999,00
 4. -12%
  Aanbiedingsprijs € 749,00 Normale prijs € 849,00
 5. -33%
  Aanbiedingsprijs € 599,00 Normale prijs € 899,00
 6. -40%
  Aanbiedingsprijs € 599,00 Normale prijs € 999,00
Van hoog naar laag sorteren

12 producten

per pagina

Industrieel dressoir zwart

Door voor een dressoir industrieel zwart metaal te gebruiken, creëren we bij Eigentyds de unieke look en feel van onze meubelen. De nadruk bij onze meubelen ligt op unieke designs. Wij maken geen gebruik van massaproductie, maar leveren handgemaakte kwaliteit meubels die wij zelf ontwerpen. Onze vrienden in India maken de meubels door authentieke, écht industriële materialen te gebruiken. Wij geloven erin dat alleen door een dressoir van industrieel zwart metaal te maken, je ook echt dit gevoel in huis haalt. Een ander voordeel is dat we, naast het populaire formaat dressoir industrieel 120 cm, ook meubels op maat kunnen maken. Bekijk ons assortiment en bestel online of neem contact met ons op voor meer informatie.

Dressoir zwart metaal: uniek design

Om voor een dressoir zwart metaal te gebruiken is een gewaagde keuze. Anders dan een onopvallend dressoir, trekt dit model juist de aandacht. Het is een eyecatcher in de woonkamer. Vind je het design mooi, maar zoek je net iets met een zachtere uitstraling? Dat horen we vaker. Omdat we de meubels zelf ontwerpen, zijn we actief met deze feedback aan de slag gegaan. Bekijk het resultaat op onze pagina voor een mooi dressoir industrieel. Door een industrieel dressoir zwart metaal hout combinatie te maken, krijg je een mix tussen industrieel en natuurlijk. Door de combinatie van een zwart dressoir industrieel en mangohout, krijgt het meubel een warme uitstraling. Waarom je bij een dressoir industrieel vaak mangohout gebruikt ziet worden? Het is een duurzame houtsoort doordat de bomen voor de fruitproductie gekweekt worden.

Industrieel dressoir van Eigentyds kopen

Je kunt een industrieel dressoir bij ons bestellen. Bezoek hiervoor onze showroom of bestel online. Op de foto van het dressoir zwart metaal mooi uit laten komen is makkelijk, maar bij ons krijg je de garantie dat het ook echt industriële kwaliteit is. Dat klanten uiteindelijk tevreden zijn met onze meubelen, dat is een feit. Gemiddeld scoren wij een 4,6/5! Het is de goede kwaliteit en de service die men waardeert, ook bij ons industrieel dressoir zwart bestellen. Uiteraard speelt ook de prijs een rol. Hoewel de prijs die we voor ons 100% metalen zwart dressoir industrieel vragen gelijk is aan een dressoir industrieel zwart met hout, krijg je dezelfde kwaliteit voor dezelfde prijs. We leggen graag uit hoe dit zit.

Waarom een dressoir industrieel outlet goede kwaliteit kan bieden

In de woonwinkel van Eigentyds vind je ook een outlet-afdeling. Onze prijzen zijn wel zoals je zou verwachten als je naar “dressoir industrieel outlet” zoekt. Je krijgt korting en ons aanbod is uniek. We geven zelfs een laagste prijs garantie. Waarom doen we dit? Achter Eigentyds zitten Ronald en Gerlinde. Hierbij vertaalt Ronald zijn passie voor Industriele meubels in het in- en verkopen ervan en Gerlinde in styling en interieur. Om klanten telkens weer te verrassen, en zelf creatief bezig te kunnen blijven, gaan meubelen met hoge kortingen weg. Hierdoor ontstaat er ruimte voor nieuwe collecties. Kom dus regelmatig terug en kijk bij het plaatsen van je bestelling altijd even in de sale. Zelfs het meest robuuste industrieel dressoir zwart van metaal of hout kom je daar tegen. Evenals een tv meubel industrieel zwart, tv meubel industrieel hout en staal of een stoer tv meubel industrieel en meer. Ontdek ons assortiment en maak jouw interieur uniek.