Industriele meubels op maat laten maken

Heb je een eigen ontwerp in gedachten? Wij maken het voor je! Of zie je een gaaf industrieel meubel van Eigentyds, maar wil je hem liever in andere afmetingen hebben? Geen probleem hoor, dat regelen wij voor je! Zo'n meubel op maat laten maken, dat is dan zeker heel duur? Niet bij Eigentyds; de prijzen liggen in verhouding met onze andere meubels, welke al de laagsteprijsgarantie hebben. Zo betaal je nooit teveel en heb je echt een uniek meubel. Bovendien kan je geheel vrijblijvend een prijs bij ons opvragen. Mail of bel ons hiervoor op info@eigentyds.nl / 06-23349425 (bereikbaar tijdens openingstijden).

Alles is mogelijk

In principe is elk ontwerp en elke afmetingen mogelijk. Laat ons weten wat je in gedachten hebt en wij laten je weten wat het kost. Of je nou een industrieel tv meubel van 3 meter op maat wil laten maken of een tafel van 5 meter, niets is te gek. Klein, groot, zwaar, licht, alles is mogelijk. Wij hebben een eigen fabrikant in India en onze collega's daar zijn echte vaklui. Alles wordt zorgvuldig met de hand gemaakt. Zo heeft elk meubel een prachtige industriele uitstraling en ben je gegarandeerd van echte kwaliteit. Of het om een eigen ontwerp gaat of om een bestaand meubel met een kleine wijziging in de afmetingen; Eigentyds levert jouw droommeubel tegen een scherpe prijs. 

Levertijd

De op maat gemaakte meubels worden in India gemaakt. Het duurt soms wel even voordat het meubel hier in Nederland is. Dat kan een nadeel zijn, maar het grote voordeel is dat je een uniek meubel hebt dat je nergens goedkoper kan laten maken. De gemiddelde levertijd is 10 - 20 weken. Vraag ons naar de actuele levertijd.