Industriële meubels op maat laten maken

Wil jij graag meubels op maat laten maken en heb je een eigen ontwerp in gedachten? Of zie je een gaaf industrieel meubel van Eigentyds in Nunspeet, maar wil je hem liever in andere afmetingen hebben? Geen probleem, dat regelen wij voor je! Meubels op maat laten maken, dat is dan zeker heel duur? Niet bij Eigentyds in Nunspeet! De prijzen liggen in verhouding met onze andere meubels, welke de laagsteprijsgarantie hebben. Zo betaal je nooit te veel en heb je echt een uniek meubel. Bovendien kan je geheel vrijblijvend een prijs bij ons opvragen door te bellen of te e-mailen.

Alles is mogelijk wanneer je meubels op maat wilt laten maken

In principe is elk ontwerp en elke afmeting mogelijk wanneer je door ons meubels op maat wilt laten maken. Laat ons weten wat je in gedachten hebt en wij laten je weten wat de kosten bedragen. Of je nu een industrieel tv-meubel van drie meter op maat wilt laten maken, een tafel van vijf meter, of een dressoir industrieel in een eigen ontwerp; niets is te gek. Klein, groot, zwaar, licht - alles is mogelijk. Wij hebben een eigen fabrikant in India en onze collega's daar zijn echte vaklui. Alles wordt zorgvuldig met de hand gemaakt. Zo heeft elk meubel een prachtige industriële uitstraling en ben je gegarandeerd van echte kwaliteit. Of het om een eigen ontwerp gaat of om een bestaand meubel met een kleine wijziging in de afmetingen; Eigentyds levert jouw droommeubel tegen een scherpe prijs.

Geniet van een uniek meubel

De op maat gemaakte meubels worden in India gemaakt. Het duurt soms wel even voordat het meubel hier in Nederland is. Dat kan een nadeel zijn, maar het grote voordeel is de unieke meubels die je nergens goedkoper op maat kunt laten maken. De gemiddelde levertijd is tien tot twintig weken. Vraag ons naar de actuele levertijd. Heb jij interesse in onze op maat gemaakte meubels? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0341-234777 of te e-mailen naar [email protected]. Natuurlijk ben je ook van harte welkom in onze winkel.