Eigentyds houdt zich aan de wettelijke regels op het gebied van annuleren en retourneren. Hieronder leest u hoe het annuleren en retour sturen in zijn werk gaat.

 

14 Dagen bedenktijd

U heeft een bedenktijd van 14 dagen. Deze 14 dagen gaan in op het moment dat u de bestelling thuisbezorgd heeft gekregen. De bedenktijd van 14 dagen is alleen geldig op bestellingen die via de webshop van Eigentyds zijn geplaatst, waarbij u ervoor heeft gekozen om de bestelling bij u te laten bezorgen. De 14 dagen bedenktijd zijn niet geldig bij bestellingen die u zelf in onze winkel heeft opgehaald.

 

Retourneren

Wilt u de bestelling binnen 14 dagen retourneren? Dan bent u verplicht de bestelling schriftelijk te annuleren binnen de 14 dagen bedenktijd. Dit mag ook middels een e-mail. U bent niet verplicht de reden van annuleren te vermelden. Het product mag in de periode van de 14 dagen bedenktijd niet gebruikt of beschadigd worden. Stuurt u een artikel terug dat wel gebruikt of door u beschadigd is? Dan behoudt Eigentyds zich het recht om een gedeelte van het aankoopbedrag niet terug te storten. Stuurt u een artikel in nieuwstaat en dus onbeschadigd terug? Dan betalen wij u het volledige aankoopbedrag binnen 14 dagen nadat wij het artikel retour hebben ontvangen. Het artikel dient binnen 14 dagen nadat u de bestelling schriftelijk heeft geannuleerd retour te worden gestuurd. U dient een briefje o.i.d. in de doos van artikel te doen waarop wij uw achternaam en bestellingnummer kunnen lezen. De verzendkosten voor het retour sturen zijn voor rekening van de koper.

 

Retouradres

Eigentyds
Piersonstraat 47
8072 XB Nunspeet