Woonwinkel Eigentyds

Op vrijdag geopend van 10.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Daarbuiten geheel vrijblijvend geopend op afspraak: bel 0341-234777 of mail naar [email protected]

Bezoek onze woonwinkel in Nunspeet, dat is zeker de moeite waard! In onze winkel vind je verschillende kamers met prachtige en unieke industriële meubels en woonaccessoires. Uiteraard kun je de meubels in onze winkel ook kopen en meteen meenemen. Net als op onze webshop, vind je in onze woonwinkel unieke industriële tv meubels, kasten, tafels, dressoirs, banken, stoelen, lampen, krukken en barkrukken.

Industriële meubels

Bekijk de foto’s onderaan voor een kleine impressie. Veel van onze producten hebben wij zelf ontworpen. Deze zijn volledig handgemaakt van oude materialen en zijn daarom dus écht industrieel. Deze unieke meubels zijn exclusief verkrijgbaar bij Eigentyds en zijn ook nog eens leuk geprijsd!

Heb je vragen of opmerkingen? Wij staan voor je klaar! Wil je een product in andere afmetingen hebben of heb je een eigen ontwerp dat je wilt laten maken? Laat het ons weten, daar komen we vast wel uit.

Onze woonwinkel is geopend op zaterdag van 10.00 uur tot 16.00 uur (kijk voor wijzigingen in de openingstijden op de pagina 'Openingstijden showroom' - klik op de link helemaal onderaan deze pagina. Op maandag tot en met vrijdag zijn we geheel vrijblijvend op afspraak geopend. Wil je een bezoek brengen aan onze showroom buiten de standaard openingstijden? Van harte welkom! Mail of bel ons voor een afspraak op [email protected] of 0341-234777

Industrieel dressoir 

Eigentyds showroom