10% KORTING OP ORDERS VANAF €499 MET KORTINGSCODE: ZOMER
 

ONS VERHAAL

Eigentyds is in 2015 ontstaan uit een idee van Gerlinde en Ronald van de Kolk. In 2012 getrouwd en ouders van 3 prachtige kinderen. Woonachtig in het mooie Nunspeet, op de Veluwe. Gerlinde werkte voorheen als verpleegkundige. Ze werkte parttime en wilde er wel iets bij doen. Ronald bouwde daarom een webshop en daar is het begonnen. Een jaar later zochten ze een magazijn voor de opslag van de producten en plaatsten ze een oproep in de lokale krant. Iemand uit Doornspijk had een winkelpandje te huur. Ze wilden ooit nog wel een winkel naast de webshop, maar.. zo snel al? Afgesproken werd om het 3 maanden te huren op proef. Gerlinde zegde haar parttime baan als verpleegkundige op en ging vol voor Eigentyds. De 3 maanden proef van het winkelpandje bleek een succes, want Ronald zegde zijn fulltime baan bij een verzekeringskantoor na deze 3 maanden ook op, om net als Gerlinde ook vol te gaan voor Eigentyds. 3 Jaar later werd het winkelpandje in Doornspijk te klein en werd er een groot pand gevonden in Nunspeet, compleet met magazijn. Leuk feitje is dat het pand direct naast de Bakkerij van de vader en broers van Gerlinde zit, 2 familiebedrijven naast elkaar dus! Het pand in Nunspeet bestaat uit grote showroomruimtes met aan de achterzijde een magazijn. Alles bij elkaar dus, ideaal.

Ronald en Gerlinde doen alles bij Eigentyds met z'n tweeën, een echt familiebedrijf dus. Bij drukte met soms ook met hulp van vader / opa Henk. Heb je een gaaf meubel bij ons besteld en je woont niet in de buurt van Nunspeet? Dan krijg je met Rob te maken. Rob belt je voor een leverafspraak en levert het meubel netjes bij je af.

ONS DOEL

Bij Eigentyds vind je de meest unieke meubels tegen de laagste prijzen. Denk hierbij aan een stoer metalen tv meubel, een industrieel dressoir op wielen, een stevige kruk met leren zitting of een gave unieke industriële kast. Eigentyds is er om jou tegen eerlijke prijzen te helpen aan prachtige en unieke meubels, zodat je jouw inrichting tot een paleis kunt maken! Ben je ergens naar op zoek? Laat het ons weten!

 

ONS TEAM

 
Ronald van de Kolk

Ronald van de Kolk

MEUBELONTWERPER, INKOOP EN VERKOOP

Ronald houdt zich bezig met de inkoop, verkoop en het ontwerpen van meubels. Hij heeft een goed oog voor industriële meubels. Zo ontwerpt hij unieke meubels die zich onderscheiden van alle andere meubels op de markt. Hij weet alle producten tegen de laagste prijzen aan te bieden en zo betaal je nooit teveel.

Gerlinde van de Kolk

Gerlinde van de Kolk

STYLING EN INTERIEUR

Gerlinde’s voorliefde voor interieur & styling uit zich in een bijzondere creativiteit. Elke ruimte weet Gerlinde om te toveren tot een paleis. Ze heeft een perfect oog voor kleuren, vormen en materialen. Als interieurstylist heeft Gerlinde al veel klanten erg blij gemaakt. Laat de inrichting maar aan Gerlinde over, dan valt het nooit tegen!

Henk van de Kolk

Henk van de Kolk

STEUN EN TOEVERLAAT

Een hele waardevolle speler in team Eigentyds is Henk, de vader van Ronald. Naast het genieten van zijn pensioen schiet hij regelmatig te hulp bij Eigentyds. Meubels bezorgen, containers lossen en andere diverse klussen, daar draait hij zijn hand niet voor om.

Rob van Putten

Rob van Putten

TRANSPORTEUR

Rob = Top. Dat is wat op zijn bus staat. En dat klopt ook! Service staat namelijk hoog bij Rob in het vaandel. Drempelservice komt in zijn woordenboek niet voor. Niet zomaar een transporteur, maar een verlengstuk van Eigentyds. Naast transporteur houdt Rob zich ook bezig met het verhuren van audiovisuele apparatuur (Blitz Audiovisueel).