ONS VERHAAL

Eigentyds is ontstaan uit een idee van Gerlinde en Ronald.  Gerlinde’s voorliefde voor interieur & styling uit zich in een bijzondere creativiteit. Elke ruimte weet Gerlinde om te toveren tot een paleis. Ze heeft een perfect oog voor kleuren, vormen en materialen. Laat de inrichting maar aan Gerlinde over, dan valt het nooit tegen! Ronald is verantwoordelijk voor de inkoop en de verkoop. Hij weet alle producten tegen de laagste prijzen aan te bieden en zo betaalt u nooit teveel. Daarnaast heeft Ronald een goed oog voor industriële woonaccessoires.

ONS DOEL

Bij Eigentyds vindt u de mooiste woonaccessoires tegen de laagste prijzen. Denk hierbij aan gave stoelen met een industrieel of Scandinavisch tintje, prachtige industriële en vintage lampen,  leuke (wand)decoratie zoals bijvoorbeeld oude landkaarten of geweien, geweldige krukjes met een industriële of scandinavische stijl en nog veel meer. Eigentyds is er om u tegen de laagste prijzen te helpen aan uw mooiste woonaccessoires, zodat u uw inrichting tot een paleis kunt maken! Bent u ergens naar op zoek? Laat het ons weten!

 

ONS TEAM

Ronald van de Kolk

RONALD

INKOOP EN VERKOOP

Ronald is verantwoordelijk voor de inkoop en de verkoop. Hij weet alle producten tegen de laagste prijzen aan te bieden en zo betaalt u nooit teveel. Daarnaast heeft Ronald een goed oog voor industriële woonaccessoires.

Gerlinde van de Kolk

GERLINDE

STYLING EN INTERIEUR

Gerlinde’s voorliefde voor interieur & styling uit zich in een bijzondere creativiteit. Elke ruimte weet Gerlinde om te toveren tot een paleis. Ze heeft een perfect oog voor kleuren, vormen en materialen.