10% KORTING OP ORDERS VANAF €499 MET KORTINGSCODE: ZOMER

Maandelijkse Archieven: Augustus 2022

 1. Steeds populairder: meubels van mangohout

  Als je op zoek bent naar een nieuwe inrichting dan zul je ongetwijfeld als materiaal voor de meubels mangohout tegenkomen. De warme kleur wordt benadrukt door vlam tekeningen in het hout. Doordat de nerven van mangohout klein zijn, geeft het een sterke en massieve indruk. Meubels van mangohout zijn dus ook ideaal voor duurzame industriele meubels. Meubels van mangohout zijn vanwege twee redenen duurzaam. Het hout is afkomstig uit een duurzame bron en daarnaast gaat het erg lang mee. We zien vaak dat er voor industriele meubels mangohout wordt gebruikt. De meubels hebben echter nog meer voordelen; aan de hand van de meubels die bij Eigentyds te verkrijgen zijn leggen we dit uit. Lees verder of bekijk direct ons assortiment van mangohouten meubels.

  Hoe herken je echt mangohout?

  Je herkent écht mangohout aan de tekeningen in het hout. Dezelfde meubels van mangohout

  Lees meer »
 2. De najaarstrends voor de industriële woonkamer in 2022 op een rij

  Bij Eigentyds zijn we altijd op de hoogte van de nieuwste woontrends. Van de tv meubel trend 2022 tot trends in vloeren en verf; wij houden het altijd in de gaten. De meubels die wij ontwerpen en bouwen passen bij elke interieurstijl, dus ook een modern interieur. En met een modern interieur bedoelen we niet alleen de bekende strakke en zakelijke moderne stijl, maar juist ook veel voorkomende inrichtingen, zoals veel mensen in huis hebben. Om je te inspireren, zetten we in dit artikel alle najaarstrends voor de industriële woonkamer in 2022 op een rij. We kijken naar wat de woontrend 2022 is en blikken vooruit op het komende jaar.

  Woonkamertrend 2022

  Hoe ziet een trendy woonkamer er in 2022 uit? Factoren als duurzaamheid, natuur en mooie, kwalitatieve materialen voeren de boventoon. Wat zijn de interieurkleuren voor 2022? Als je kijkt naar de VT Wonen kleuren 2022 dan zie je de natuur ook daarin terugkomen. Weg met die saaie witte muur.

  Lees meer »