Vlinderstoelen

Bij Eigentyds in Nunspeet vind je de mooiste leren industriële vlinderstoelen van de beste kwaliteit en dat voor de laagste prijs! De vlinderfauteuil van leer is niet zomaar een stoel of fauteuil. Het is een bijzondere stoel met een unieke vormgeving. Het design bestaat al decennialang, maar komt nu weer helemaal terug. Leren industriële vlinderstoelen zitten comfortabel en een tikkeltje 'laid back'. Ons vlaggenschip is vlinderfauteuil Pablo, gemaakt van hout en leer. Deze vlinderfauteuil heeft een stevig massief acaciahouten frame met metalen accenten. Hij zit geweldig lekker en is verkrijgbaar met een bruine, cognac of grijsblauwe leren zitting. 

Van hoog naar laag sorteren

3 producten

per pagina
  1. -60%
    Aanbiedingsprijs € 99,00 Normale prijs € 249,00
  2. -40%
    Aanbiedingsprijs € 149,95 Normale prijs € 249,95
  3. -24%
    Aanbiedingsprijs € 189,95 Normale prijs € 249,95
Van hoog naar laag sorteren

3 producten

per pagina

Industriële vlinderstoelen zijn tijdloos en comfortabel

Je beleeft jaren plezier aan onze industriële vlinderstoelen. Het design verveelt nooit, omdat het ruimtelijk, luchtig en tijdloos is. Een genot om naar te kijken en heerlijk om in te zitten. Je kunt alle kanten op met onze industriële vlinderstoelen. Zet er een industriële kast naast of een tafeltje met een stolp en een paar cactusjes. Waar ga jij jouw leren vlinderfauteuil neerzetten en hoe ga je deze stijlen? Stuur ons eens een foto als je de leren vlinderstoel een leuke plek hebt gegeven, daar worden we blij van!

Een uniek frame dat met de grootste zorg ontwikkeld is

De leren industriële vlinderstoelen van Eigentyds in Nunspeet hebben een uniek frame. Ze zijn met de grootste zorg ontwikkeld en daarbij is gekeken naar stevigheid, duurzaamheid en veiligheid. Samen met onze producent zijn we altijd bezig om onze producten te verbeteren. Zo hebben we het perfecte frame voor de vlinderfauteuil gevonden. Het is stevig, duurzaam en bovenal veilig. Door middel van stevige drukpinnen wordt het frame aan elkaar bevestigd. Een onderstel waar je op kunt vertrouwen, wel zo fijn!

Ervaar de kwaliteit van onze producten

Het leer van onze industriële vlinderstoelen is van erg dikke kwaliteit. Echt leder! Dat geldt ook voor onze leren krukken. Ben je nog niet helemaal overtuigd van onze uitstekende kwaliteit? Dan nodigen wij je graag uit in onze winkel om de vlinderfauteuil van leer te testen en onze andere meubels en accessoires te bekijken. Ook voor bijvoorbeeld een tv meubel industrieel of een dressoir industrieel kun je bij ons terecht. Naast vlinderstoelen hebben we ook tv meubels van mangohout. Dus zoek je een tv meubel industrieel hout en staal? Dan hebben wij een aantal echte eyecatchers voor je. Liever een tv meubel industrieel zwart? Ook die hebben we!

Neem contact met ons op bij vragen via 06-23349425 of [email protected].