Ronde eettafel mangohout 130 cm (leverbaar in april)

Aanbiedingsprijs € 449,00 Normale prijs € 599,00
Beschikbaarheid: Leverbaar
Artikelnummer:
etr130
Handgemaakt Topkwaliteit Absoluut de laagste prijs Gratis thuisbezorgd Uniek design

Ronde eettafel met gave driepoot

Eigentyds heeft een unieke ronde eettafel voor je, eentje met 3 poten in plaats van 4! 3 Poten, is dat wel stevig dan? Jazeker! De zware metalen kruispoot maakt deze ronde eettafel industrieel en robuust. Deze ronde eettafel is handgemaakt en krijgt daardoor een geweldige uitstraling. Het 6 cm dikke blad is van mangohout en heeft een geweldig mooie warme uitstraling. De natuurlijke uitstraling van het mangohout past perfect bij de robuuste industriële kruispoot. Het mangohout bestaat uit 3 cm massief mangohout in het midden en rondom 6 cm. De diameter van deze ronde eettafel van mangohout is 130 cm. De hoogte is circa 78 cm. Heb je stoelen met een armleuning? Let er dan op dat de armleuning niet hoger is dan 71 cm, anders passen jouw stoelen niet onder deze tafel.

Hoeveel stoelen passen er aan een ronde eettafel van 130 cm?

Aan deze ronde eettafel van 130 cm passen 4 of 5 stoelen. Met 6 personen aan deze tafel zitten gaat ook wel, maar dat is wel krap. Met 4 of 5 personen kun je ideaal aan deze eettafel zitten en heb je voldoende ruimte.

Bestellen via webshop of bekijk hem eerst in onze showroom

Koop deze gave ronde eettafel online via onze webshop, of kom langs in onze showroom en kijk gelijk even bij onze andere unieke producten. LET OP: ALLE TAFELS DIE WIJ IN JANUARI BINNENKREGEN WAREN BINNEN 2 WEKEN UITVERKOCHT. IN APRIL KRIJGEN WE DEZE PRACHTIGE TAFELS WEER BINNEN. GRIJP NIET MIS EN BESTEL NU VAST JOUW EXEMPLAAR. Showmodel van deze tafel is aanwezig in onze showroom.

Gratis bezorging binnen Nederland

Deze prachtige ronde eettafel van mangohout wordt gratis bij jou thuisbezorgd. Onze koerier neemt binnen enkele dagen na bestelling contact met je op om een leverafspraak te maken. De poten zijn eenvoudig onder het tafelblad te monteren. Wil je echter toch dit niet zelf doen? Dan kan onze koerier dit voor u doen voor een meerprijs van €25. Geef dit even aan bij de koerier. Wil je de tafel liever zelf ophalen? Dat kan uiteraard ook, neem hiervoor contact met ons op. Voor de eilanden en België rekenen wij een toeslag van €50.

Afmetingen:

Diameter: 130 cm
Dikte tafelblad: 6 cm waarvan 3 cm massief mangohout
Hoogte: circa 78 cm