10% KORTING OP ORDERS VANAF €499 MET KORTINGSCODE: ZOMER

Maandelijkse Archieven: Oktober 2022

 1. Welke kleur vloer past het best bij industriële meubels?

  Industriële meubels zijn prachtig, en passen bij elk eigentijds interieur. Bij het inrichten van je woning is het logisch dat je niet alles weet. Daarom behandelen wij van Eigentyds veelgestelde vragen op onze blog. Vraag je je af “Welke kleur vloer bij industriële meubels?” In dit artikel krijg je het antwoord op de vraag “Welke kleur vloer past het best bij industriële meubels?” Veel industriële meubels hebben hout of leer erin verwerkt en zijn van zwart metaal. Hoewel ze in vrijwel ieder interieur mooi uitkomen, ontstaat dat gevoel van perfectie als de vloer eronder ook exact klopt.

  Wat voor vloer bij industriële meubels?

  Industriële meubels komen het beste uit op een stoere vloer. Dit zijn vloeren van hout of steen. Een stoere vloer hoeft echter niet van ruw steen of oud hout te zijn. Ook een moderne vloer van keramische tegels, een betonvloer, gietvloer of (laminaat) houten vloer s

  Lees meer »
 2. Hoe kun je hout het beste behandelen voor een duurzaam resultaat?

  Wanneer je lang wilt genieten van mooie houten meubels, is het handig om te weten hoe je het beste hout behandelen kunt voor een duurzaam resultaat. Want hoewel hout van zichzelf al een duurzaam product is, zit echte duurzaamheid altijd in het verlengen van de levensduur. Afhankelijk van het type hout en of je houten meubels binnen of buiten hebt staan, kies je voor de beste behandeling. In het kort: je kunt hout in de olie, beits of lak(verf) zetten. Dit zijn de drie meest voorkomende manieren om hout te behandelen voor een duurzaam resultaat. Maar wat is nu de beste manier en wat zijn de verschillen? Als specialist in duurzame industriële meubels met hout, vertellen wij van Eigentyds er graag meer over.

  Wat beschermt hout het beste?

  Voor we verder praten over het duurzame karakter van hout, vertellen we graag meer over wat h

  Lees meer »