Menu

Industriele tv-meubels

16 Product(en)

16 Product(en)

Unieke, handgemaakte industriele tv-meubels
De collectie industriele tv-meubels van Eigentyds is uniek. De tv-meubels zijn handgemaakt en daardoor echt industrieel. Elk exemplaar is uniek, met elk hun eigen details. Onze industriele tv-meubels zien eruit alsof ze al honderden jaren oud zijn.

Zwart industrieel tv-meubel
Zwart is een tijdloze, stoere kleur en is een kleur die niet mag ontbreken wanneer je je woning een industrieel tintje wil geven. Een industrieel tv-meubel in het zwart heeft een stoere en tijdloze uitstraling. Zwart is de perfecte kleur om mee te combineren, want eigenlijk elke kleur kun je met zwart combineren. Bij Eigentyds vind je diverse tv-meubels en ook andere producten in het zwart, of deels in het zwart. Zo hebben we bijvoorbeeld het industriele tv-meubel Blast. Zoek je een hoger tv-meubel? Dan is het industriele dressoir Moker wellicht een optie. Dit dressoir staat op grote ijzeren wielen en heeft veel opbergruimte.

Industrieel tv-meubel ijzer
De natuurlijke ijzerkleur is een geweldige kleur voor een industrieel tv-meubel. Als je aan industrieel denkt, dan denk je aan ijzer. Geef toe, ijzer is dé kleur van een industrieel interieur. Ook ijzer heeft een stoere en tijdloze uitstraling. Net als zwart is het een fijne neutrale kleur. Ijzer is daarnaast heel goed te combineren met andere kleuren en materialen, zoals mangohout. De warme natuurlijke kleur van mangohout past perfect bij ijzer. Deze combinatie is echt een schot in de roos. Bij Eigentyds vind je tv-meubels volledig van ijzer, zoals het industriele tv-meubel Iron of het industriele tv-meubel Smitz. Heb je liever een combinatie met hout? Dan is het industriele tv-meubel Jazz iets voor jou en als je een wat robuuster en groter tv meubel zoekt, dan hebben we dit industriele tv-meubel voor je.

Industrieel tv-meubel op wielen
Wat een geweldige gave uitstraling heeft een industrieel meubel op grote ijzeren wielen. Het heeft iets unieks, iets aparts, iets van "wauw!". De wielen kunnen draaien, dus de meubels zijn ook nog eens rijdbaar. Makkelijk om te verplaatsen dus. Dus naast dat een industrieel tv-meubel op grote ijzeren wielen er heel gaaf uitziet, is het ook nog eens praktisch. Bij Eigentyds vind je verschillende meubels op wielen, zoals het industriele tv-meubel Iron of het industrieel dressoir Moker. Ook industrieel dressoir Wheel kun je prima als tv-meubel gebruiken, vooral als je de tv liever iets hoger wilt hebben. Daarnaast hebben we nog een gaaf industrieel tv-meubel van massief mangohout en industrieel ijzer op wielen.

Industrieel tv-meubel op maat / ontwerp je eigen tv-meubel
Heb jij een eigen ontwerp? Wij kunnen jouw droom-tv-meubel maken tegen de laagst mogelijke prijs. Geweldig toch! In principe is alles mogelijk. Wij kunnen je geheel vrijblijvend een prijsvoorstel geven op basis van jouw ontwerp. De tv-meubels uit onze huidige collectie zijn ook in andere maten te maken, elke maat is mogelijk. Dus zie je bij ons een tv-meubel die net te groot of te klein is? Geef ons aan in welke maat u het tv-meubel zou willen hebben en wij geven je geheel vrijblijvend een prijsopgaaf (onze prijzen blijven laag!). Jouw eigen tv-meubel aangepast naar de voor jou perfecte maten, of jouw eigen ontwerp? Dat is toch geweldig! Op de op maat gemaakte of eigen ontworpen tv-meubels zit een langere levertijd. Gemiddeld zo'n 3 a 4 maanden. Dat is misschien lang wachten, maar dan heb je wel iets écht heel gaafs. Neem contact met ons op voor meer informatie.