Industrieel dressoir Moker (leverbaar eind okt)

€ 599,00
Beschikbaarheid: Leverbaar
Artikelnummer:
idmoker

Industrieel dressoir op wielen

Wat een prachtstuk van een dressoir hebben we hier. Stoer, uniek, robuust en industrieel. Met de hand vervaardigd van oud metaal, dus écht industrieel. Dit prachtige industriele dressoir is uitgevoerd in mat zwart met een heerlijke oude industriële uitstraling. Als je een écht industrieel dressoir zoekt met een geweldige oude uitstraling, dan is industrieel dressoir Moker zeker een aanrader.

Handige ruimtes

Het dressoir heeft veel lades, waardoor het eigenlijk ook een soort industriële ladekast is. Erg handig, want je kunt er veel in kwijt. De buitenste bakken hebben zijn 22 cm hoog, 26 cm breed en 39 cm diep. De middelste 3 bakken zijn 18 cm hoog, 29 cm breed en 39 cm diep. De lades hebben een hoogte van 12 cm, een breedte van 29 cm en een diepte van 39 cm.

Industrieel dressoir of hoog tv meubel

Deze prachtige industriële kast staat op grote gave ijzeren wielen en dat ziet er toch wel heel stoer uit. De totale hoogte van deze kast is 70 cm. Als je op zoek bent naar een wat hoger tv-meubel, dan is dit ook een hele goed keus, want deze kast is net even wat hoger dan een doorsnee tv-meubel. De totale breedte is 160 cm en de diepte is 40 cm.

Handgemaakt, écht industrieel

Dit gave dressoir is handgemaakt van oude materialen. Oneffenheden in plaatwerk en kleur horen bij het industriële karakter van het meubel.

Bestel online of koop in onze showroom

Bestel gauw jouw eigen gave industriële dressoir Moker, dan kan je er binnenkort van genieten. Wil je eerst even komen kijken in onze showroom of wil je het meubel zelf ophalen? Kom dan langs in onze showroom, de Moker is aanwezig.

Dit product wordt gratis bezorgd

Bij bezorging wordt er enkele dagen na bestelling contact met je opgenomen om een leverafspraak in te plannen. Doorgaans wordt er binnen 1 week geleverd.

Let op: de dressoirs Moker die in augustus binnenkomen, zijn allemaal al verkocht. De volgende lichting komt in oktober binnen. Wil je niet misgrijpen, dan raden wij je aan om tijdig te bestellen.

Industrieel dressoir Moker, een prachtig en uniek met de hand vervaardigd meubelstuk.