Industrieel dressoir Moker (leverbaar in aug)

Industrieel dressoir Moker. Wat een prachtstuk van een dressoir hebben we hier. Stoer, uniek, robuust en industrieel. Met de hand vervaardigd uit oude materialen, dus écht industrieel. Dit prachtige industriele dressoir is uitgevoerd in het zwart met een heerlijke oude industriele uitstraling. Als je een écht industrieel dressoir zoekt met een geweldige oude uitstraling, dan is industrieel dressoir Moker zeker een aanrader.

Handige ruimtes
Het dressoir heeft veel vakken en lades, waardoor het eigenlijk ook een soort industriele ladenkast is. Erg handig, want je kunt er veel in kwijt. De buitenste bakken hebben zijn 22 cm hoog, 22,5 cm breed en 33 cm diep. De middelste 3 bakken zijn 22 cm hoog, 32 cm breed en 38,5 cm diep. De lades hebben een hoogte van 12 cm, een breedte van 32 cm en een diepte van 38,5 cm. 

Industrieel dressoir of hoog tv meubel
Deze prachtige industriele kast staat op grote gave ijzeren wielen en dat ziet er toch wel heel stoer uit. De totale hoogte van deze kast is 70 cm. Als je op zoek bent naar een wat hoger tv-meubel, dan is dit ook een hele goed keus, want deze kast is net even wat hoger dan een doorsnee tv-meubel. De totale breedte is 160 cm en de diepte is 40 cm.

Handgemaakt, écht industrieel
Dit gave dressoir is handgemaakt van oude materialen. Oneffenheden in plaatwerk en kleur horen bij het industriële karakter van het meubel. 

Bestel online of koop in onze showroom
Bestel gauw jouw eigen gave industriele dressoir Moker, dan kan je er binnenkort van genieten. Wilt je eerst even komen kijken in onze showroom of wil je het meubel zelf ophalen? Kom dan langs in onze showroom, de Moker is aanwezig. Dit product wordt gratis bezorgd! Bij bezorging wordt er enkele dagen na bestelling contact met je opgenomen om een leverafspraak in te plannen. Doorgaans wordt er binnen 1 week geleverd.

€ 599,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
idmoker
Industrieel dressoir Moker, een prachtig en uniek met de hand vervaardigd meubelstuk.