Menu

Industrieel dressoir Moker

€ 599,00

Art.nr.idmoker

Industrieel dressoir Moker. Wat een prachtstuk van een dressoir hebben we hier. Stoer, uniek, robuust en industrieel. Met de hand vervaardigd uit oude materialen, dus écht industrieel. Dit prachtige industriele dressoir is uitgevoerd in het zwart met een heerlijke oude industriele uitstraling. Als je een écht industrieel dressoir zoekt met een geweldige oude uitstraling, dan is industrieel dressoir Moker zeker een aanrader. Het dressoir heeft veel vakken en lades, waardoor het eigenlijk ook een soort industriele ladenkast is. Erg handig, want je kunt er veel in kwijt. De buitenste bakken hebben zijn 22 cm hoog, 22,5 cm breed en 33 cm diep. De middelste 3 bakken zijn 22 cm hoog, 32 cm breed en 38,5 cm diep. De lades hebben een hoogte van 12 cm, een breedte van 32 cm en een diepte van 38,5 cm. 


Deze prachtige industriele kast staat op grote gave ijzeren wielen en dat ziet er toch wel heel stoer uit. De totale hoogte van deze kast is 70 cm. Als je op zoek bent naar een wat hoger tv-meubel, dan is dit ook een hele goed keus, want deze kast is net even wat hoger dan een doorsnee tv-meubel. De totale breedte is 160 cm en de diepte is 40 cm. Dit gave dressoir is handgemaakt van oude materialen, oneffenheden in plaatwerk en kleur horen bij het industriële karakter van het meubel. 

Bestel gauw uw gave industriele dressoir Moker, dan kunt u er snel van genieten. Wilt u eerst even komen kijken in onze woonwinkel? Doe ons dan even bericht, want hij staat niet altijd in de winkel. Bezorging is mogelijk voor € 50. Na bestelling zullen wij contact met u opnemen voor een leverdatum. Afhalen in onze winkel is ook mogelijk en dat is uiteraard gratis. 

* verplichte velden

€ 599,00
Industrieel dressoir Moker, een prachtig en uniek met de hand vervaardigd meubelstuk.