WEGENS VAKANTIE WORDT JE BESTELLING NA 19-07 VERSTUURD - - - 10% korting op bestellingen vanaf €750 met kortingscode: ZOMER

Tv meubel Denver Black 145 cm

€ 499,00
Beschikbaarheid: Leverbaar
Artikelnummer:
STF-8706
Betaal in 3 termijnen - 0% rente Gratis thuisbezorgd binnen 7 werkdagen Handgemaakt van metaal en mangohout 145x45x50 cm Topkwaliteit en géén bouwpakket Denver is gezien bij SBS6 De Grote Tuinverbouwing

Tv meubel Denver Black is handgemaakt van massief mangohout en metaal en en dit kwaliteitsproduct mag gezien worden in de woonkamer. Het zwarte mangohout en het metaal zorgen voor een industrieel karakter. Tv meubel Denver is voorzien van een handige lade en 2 deuren. Afmetingen: 145x45x50 cm.

Meubelwinkel in Nunspeet

We hebben altijd minimaal 1 meubel uit de Denver serie in onze winkel, dus als je de kwaliteit en de uitstraling van de Denver goed wilt bekijken, dan ben je van harte welkom in onze winkel.

Gratis bezorging binnen Nederland

TV meubel Denver wordt gratis bij jou thuisbezorgd binnen 7 dagen. Een enkele keer kan dit iets uitlopen. Heb je er haast mee? Laat het ons dan weten! Voor de eilanden en België rekenen wij een toeslag van €50.