Tv meubel Blast iron 160 cm

Aanbiedingsprijs € 449,00 Normale prijs € 649,00
Beschikbaarheid: Leverbaar
Artikelnummer:
tvblast7i
Betaal in 3 termijnen - 0% rente Gratis thuisbezorgd binnen 1 week Zware kwaliteit en géén bouwpakket Gegarandeerd de laagste prijs Eigen ontwerp, dus uniek design Handgemaakt, dus écht industrieel

Tv meubel Blast iron. Gemaakt van oud ijzer en dat maakt 'm industrieel, uniek, ruig en stoer. Als je een tv meubel zoekt met een zeer hoog 'industrie-gehalte', dan is de Blast ijzer echt iets voor jou. Hij is handgemaakt van oud ijzer en daardoor is hij echt uniek; geen exemplaar is precies hetzelfde. Natuurlijk, de basis is bij elk exemplaar hetzelfde, maar dit is geen 'lopende-band-china-product'. Nee, dit is een televisiemeubel die met de hand gemaakt is en dat zie je terug in de details. Allereerst is er gebruik gemaakt van oud ijzer. De constructie van dit tv meubel is ongekend stevig. Hij is dan ook erg zwaar (+/- 60 kg). Op het metaal vind je een contrast van donkere en lichte kleuren, dit alles is met de hand aangebracht, stuk voor stuk. De Blast iron straalt uit dat hij wel honderd jaar oud is en ook dat maakt dit tv meubel industrieel. Aan de achterzijde bevinden zich ni het midden (boven en onder) van het tv meubel 2 gaten voor kabels / snoeren.

Afmetingen
De breedte van het tv meubel Blast iron is 160 cm. Het meubel heeft een hoogte van 50 cm (totale hoogte inclusief de rand van 5 cm). De diepte is 45 cm.

Doeleinden
Dit gave tv-meubel is uiteraard geschikt voor je tv. Maar zie je dit meubel al pronken in de gang onder je kapstok? Ideaal om je schoenen in op te bergen. Zo wordt het een prachtig industrieel schoenenrek. Of heb jij er nog een ander leuk idee mee? 

Industriele, handgemaakte kwaliteit.
De meubels van Eigentyds zijn handgemaakt van (deels) oude materialen. De meubels zijn stevig en (de meeste meubels) zwaar. Oneffenheden in kleur en materiaal getuigen van de oude industriele uitstraling van het meubel en maken het meubel echt industrieel.

Levertijd
Als je kiest om het meubel te laten bezorgen (gratis bezorging binnen Nederland, € 50 voor Belgie), dan geven wij na bestelling je adresgegevens en telefoonnummer door aan het transportbedrijf. Zij zullen een leverafspraak met je maken. Doorgaans wordt er binnen 1 week geleverd. Je mag het meubel natuurlijk ook zelf ophalen in onze showroom. Laat je dan van te voren even weten wanneer je het meubel wilt komen ophalen? Dan houden wij er rekening mee.

Tv meubel industrieel en handgemaakt.