Industrieel TV-meubel

€ 549,00
Beschikbaarheid: Leverbaar
Artikelnummer:
ind7tv

Industrieel tv-meubel. Als u op zoek bent naar een industriele tv-meubel, maar dan iets wat écht industrieel en uniek is, dan is dit industriele tv-meubel iets voor u. Deze industriele tv-kast is volledig handvervaardigd uit oud ijzer en prachtig massief mangohout. Dit tv-meubel is van een zware kwaliteit en heerlijk industrieel. Ieder exemplaar is uniek, want hij is volledig handgemaakt. Let op de prachtige details, zoals de stoere grote ijzeren wielen, de industriele afwerking met een heerlijke oude uitstraling, het prachtige natuurlijke massieve mangohout en de gave ijzeren accenten. Het is een waar industrieel kunstwerk!

Dit industriele tv-meubel is voorzien van zes handige ijzeren opberglades, om bijvoorbeeld de afstandbedieningen in op te bergen. Achter de stoere ijzeren deuren kunt u gemakkelijk uw tv-ontvanger, muziekinstallatie en spelcomputer kwijt. Ruimte zat! Het industriele tv-meubel heeft een hoogte van 57 cm, een diepte van 45 cm en een breedte van 160 cm.

U kunt het tv-meubel bestellen via onze webshop, maar hij is ook te koop in onze woonwinkel. Informeer naar de beschikbaarheid.

Afmetingen:
160 cm breed
57 cm hoog
45 cm diep

Bij bezorging wordt de leverdatum in overleg met u bepaald.

Robuust en industrieel tv-meubel van massief mangohout en prachtig oud ijzer.