Menu

Industrieel tv meubel Blast (eind okt leverbaar)

€ 399,00

Art.nr.tv07

Industrieel tv-meubel Blast is een stoere tv-kast met een gaaf mat zwart jasje aan met een oude uitstraling. Achter de 4 ijzeren deuren van dit stoere industriele tv-meubel kun je lekker veel opbergen en natuurlijk kun je er ook je tv-ontvanger, audio-installatie en spelcomputer in kwijt. Deze gave zwarte tv-kast is helemaal vervaardigd van oud ijzer en krijgt daardoor een heerlijke industriele en robuuste uitstraling. De kleur mat zwart staat hem perfect.

Ook voor andere doeleinden te gebruiken
Dit supergave industriële televisiemeubel is natuurlijk uitermate geschikt om je televisie op te zetten en je tv-ontvanger, audio-installatie en spelcomputer in op te bergen. Maar je kunt hem ook gebruiken voor andere doeleinden. Wat dacht je van een industrieel schoenenrek? Leuk toch, zo'n industriële schoenenkast voor onder je kapstok bijvoorbeeld. Heb jij nog andere leuk ideetjes om hem ergens voor te gebruiken? 


Geen bouwpakket, maar pure industriele kwaliteit
Dit tv meubel is geen bouwpakket, maar is één geheel. Geen gemartel dus om een meubel in elkaar te zetten. Nee, dit tv meubel is pure industriele kwaliteit. Het is handgemaakt van oude materialen en heeft daardoor een geweldige industriele uitstraling. Oneffenheden in plaatwerk en kleur tekenen het industriele karakter en maken dit tv meubel industrieel. Achter de middelste deuren zitten aan de achterkant 2 gaten voor kabels en snoeren, boven en onder.

Afmetingen

Het industriele tv-meubel heeft een hoogte van 50 cm. De diepte is 45 cm en de breedte is 160. Het gedeelte achter de middelste deurtjes heeft 2 etages. De totale breedte van dit gedeelte is 80 cm en de hoogte boven en onder is beide 15 cm. Ook de 2 buitenste deurtjes kunnen geopend worden.


Bestellen via onze webshop of kopen in onze winkel
Bestel dit supergave tv-meubel online of koop het in onze woonwinkel. Bezorgen is mogelijk voor € 50 in heel Nederland en voor € 75 naar België. Bij bezorging wordt er enkele dagen na bestelling contact met je opgenomen om een leverafspraak in te plannen. Doorgaans wordt er binnen 1 week geleverd. De tv-meubels worden meestal op vrijdag bij ons opgehaald en meestal kunt u op een maandag of dinsdag een telefoontje ontvangen over de levering. Het meubel zelf ophalen in onze winkel mag natuurlijk ook en dat is uiteraard gratis.


 


 

* verplichte velden

€ 399,00
Industrieel TV-meubel Blast