Vlinderstoel leer cognac

Aanbiedingsprijs € 99,00 Normale prijs € 249,00
Beschikbaarheid: Leverbaar
Artikelnummer:
vlst7c
Betaal in 3 termijnen - 0% rente

Leren vlinderstoel van topkwaliteit

De vlinderstoel leer cognac is handgemaakt van het ongekend dik kwaliteitsleer. Het frame is uiterst stevig en wordt vergrendeld met drukpinnen. Deze leren vlinderstoel is een echte eyecatcher. Gebruik hem om lekker in te relaxen of zet hem neer ter decoratie, je kunt er alle kanten mee op.

Deze vlinderstoel gaat bij ons uit de collectie. De laatste restanten kunnen wat kleine vlekjes of krasjes op het leer hebben. Dit is niet storend en zie je eigenlijk alleen als je de stoel van heel dichtbij bekijkt. Bekijk de laatste 2 foto's voor een voorbeeld van dergelijke vlekjes/krasjes. De laatste restanten mogen weg voor een ongekend lage prijs. Ze zijn nu afgeprijsd van 249 euro voor slechts 99 euro! En dan wordt hij ook nog eens bij je thuisbezorgd.

Zit een vlinderstoel lekker?

Eerlijk is eerlijk; daar zijn de meningen over verdeeld. De één vindt hem geweldig zitten en de ander wat minder. De vlinderstoel is een relaxstoel. Je zit dus een beetje onderuit gezakt, dat hoort. Voor een vlinderstoel zit dit model wat meer rechtop dan andere modellen. Lange mensen (vanaf 180/185 cm) vinden de vlinderstoel wat minder fijn zitten. Of je vind de stoel heerlijk zitten, of niet, zo simpel is het eigenlijk. Kom gerust proefzitten in onze showroom. Daarnaast kan je de stoel natuurlijk altijd gebruiken als gave eyecatcher in je woning. Mocht je deze vlinderstoel niet lekker vinden zitten en je wilt een vlinderstoel die wel heerlijk zit? Ga dan voor ons model met het houten frame!

Afmetingen

Hoogste punt 94 cm
Breedte onderaan 60 cm
Breedte bovenaan 74 cm
Zithoogte 37 cm
Lengte van voorkant tot achterkant 60 cm

Koop online of in onze showroom

Je kunt de vlinderstoel leer cognac bestellen via onze webshop, maar hij is ook te koop in onze showroom in Nunspeet.

Gratis bezorging

De leren vlinderstoel wordt gratis bezorgd binnen Nederland!

Levertijd

Levertijd: 1-3 werkdagen, tenzij anders aangegeven.

Leren vlinderstoel van topkwaliteit. Vlinderstoel leer cognac met het dikst mogelijke leer. In de aanbieding van 249 euro voor 99 euro en dat maakt deze vlinderstoel goedkoop.