Menu
-20%Sale
Vlinderstoel leer cognac

Vlinderstoel leer cognac bruin

Regular Price: € 199,00

Special Price € 159,95

Art.nr.vlindercognac

Niet op voorraad

Vlinderstoel leer cognac bruin. Wat een heerlijke stoel is dit toch. Lekker in uw leren vlinderstoel cognac voor de televisie of helemaal wegdromen met een spannend boek.. Deze butterfly chair cognac heeft een tijdloos mooie cognac bruine kleur. Het koperkleurige onderstel maakt 'm helemaal perfect. De vlinderstoel cognac leer is een waar pronkstuk. In tegenstelling tot budgetvlinderstoelen met een flinterdun stukje leer op een stoffen achterkant geplakt, heeft de vlinderstoel van Eigentyds een 100% echt buffel leren zitting, ongekend dik en de beste kwaliteit leer dat er te verkrijgen is. En dat merk je! 


Jaloerse blikken zijn een logisch gevolg wanneer u de vlinderstoel leer cognac in uw kamer hebt staan. Iedereen wil deze butterfly chair cognac zien, aanraken en erin zitten.. De vlinderstoel cognac leer is een ware aanwinst voor uw interieur! Laat uzelf overtuigen door de prachtige vormen, het stoere onderstel en de bijzondere details. De vlinderstoel leer cognac verdient een prominente plek in uw woning. U kunt deze butterfly chair cognac ook erg leuk decoreren met een leuk kleed of gezellige kussens. Kom de vlinderstoel leer cognac bekijken in onze winkel of bestel hem alvast voordat hij weer uitverkocht is!


Wat dacht u trouwens van ons verstevigde frame? Waar de buizen van het frame van andere vlinderstoelen los in elkaar steken, wat de stoel erg onstabiel maakt, worden de buizen van ons frame bevestigd door drukpinnen. Deze drukpinnen zitten aan de binnenzijde van het frame en vallen dus niet op. De pinnen houden het frame op zijn plaats en dit zorgt voor een hoge kwaliteit en stabilieit. Nog niet helemaal overtuigd? Probeert u dan het frame gerust in onze winkel.


Afmetingen


Breedte onderaan 60 cm
Breedte bovenaan 74 cm
Hoogste punt 94 cm
Lengte van voorkant tot achterkant 60 cm
Zithoogte 37 cm


U monteert het frame heel eenvoudig en snel, dankzij de meegeleverde beschrijving. Zelfs als u niet zo handig bent!


DE VLINDERSTOELEN ZIJN ALLEEN OP TE HALEN IN ONZE WINKEL 

Vlinderstoel leer cognac bruin en een onderstel in koperkleur. Deze butterfly chair cognac is een geweldige eyecatcher.