Ronde eettafel industrieel

Laagste prijs garantie
Handgemaakte meubels
Op maat gemaakt

Zoek jij naar een ronde of ovale eettafel die er industrieel uitziet? Dan ben je bij Eigentyds helemaal aan het juiste adres. Wij hebben in ons aanbod allerlei meubels die helemaal aansluiten op jouw interieur met een industriële uitstraling. Een industriële ronde of ovale eettafel is pas echt industrieel wanneer deze handgemaakt wordt van hoogwaardige materialen. Dat is zeker het geval bij ons assortiment. Wij importeren de meubels die wij ontwerpen rechtstreeks van onze fabrikant in India. De vakmensen die hier werken, maken alle meubels met de hand en werken met de beste materialen. Zo profiteer jij dus van de hoogste kwaliteit én de laagste prijs. Doordat wij direct in contact staan met de fabrikant en geen gebruikmaken van tussenpersonen, kunnen we de kosten namelijk laag houden. Daarom bieden wij op al onze industriële meubels, zoals een ronde of ovale eettafel die er industrieel uitziet, een laagsteprijsgarantie.

Benieuwd wat voor producten we allemaal hebben?

Een ronde of ovale eettafel: stoer en industrieel

Wanneer jij ervoor kiest om je interieur industrieel te stylen, mag een industriële ronde of ovale eettafel natuurlijk niet ontbreken. Kies bijvoorbeeld voor een eettafel van mangohout voor een elegante maar stoere uitstraling. Combineer ook vooral met andere meubels en accessoires uit ons assortiment, zoals een prachtig bakkersrek en stoere krukjes.

Laat ons weten wat je wensen zijn

Staat de industriële ronde of ovale eettafel die je zoekt er niet tussen in ons aanbod, maar wil je wel een eettafel die er industrieel uitziet? Dan ontwerpen wij bij Eigentyds in Nunspeet met plezier jouw meubels op maat. We gaan graag aan de slag met jouw idee of ontwerp, maar kunnen ook aanpassingen doen aan onze bestaande meubels. Wil je een van onze industriële tafels, maar wil je het blad net een slag kleiner? Wij regelen het voor je! Neem hiervoor gerust contact met ons op voor meer informatie door te bellen naar 06-23349425 of te e-mailen naar [email protected].