Mangohout ronde eettafel

Laagste prijs garantie
Handgemaakte meubels
Op maat gemaakt

Ben je op zoek naar een meubel van mangohout, zoals een ronde eettafel? In het assortiment van Eigentyds vindt je precies wat je zoekt. Onze industriële meubels, zoals een ronde eettafel van mangohout, worden rechtstreeks geïmporteerd van onze fabrikant in India. Doordat wij geen gebruikmaken van tussenpersonen en direct in contact staan met onze vakmensen, leveren wij te allen tijde de hoogste kwaliteit tegen de laagste prijzen.

Benieuwd wat voor producten we allemaal hebben?

Mangohout: het perfecte materiaal voor een industriële ronde eettafel

Een industrieel interieur gaat perfect samen met een ronde eettafel en andere meubels van mangohout. Zet hier onze industriële eetkamerstoelen bij en het plaatje is helemaal compleet. Is onze ronde eettafel van mangohout net niet wat je zoekt? Of heb je zelf een uniek ontwerp voor een ronde eettafel of een ander meubel? Wij zijn erg flexibel en produceren graag meubels op maat voor jou. Ook onze standaardafmetingen passen wij graag voor je aan. Zo slaag je altijd bij Eigentyds.

Breng een bezoek aan onze showroom

Je bent van harte welkom in onze showroom in Nunspeet om ons uitgebreide assortiment in het echt te bekijken. Heb je vragen of wil je de mogelijkheden voor een eigen ontwerp bespreken? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie door te bellen naar 06-23349425 of te e-mailen naar [email protected].