Bakkersrek keuken

Laagste prijs garantie
Handgemaakte meubels
Op maat gemaakt

Ben jij op zoek naar een industrieel bakkersrek voor in de keuken? Bij Eigentyds vind je gegarandeerd een prachtig bakkersrek voor in de keuken van topkwaliteit tegen een lage prijs. Het is mogelijk om een bakkersrek uit ons assortiment te bestellen via onze webshop, maar je bent ook van harte welkom in onze winkel in Nunspeet om hem direct te kopen en mee te nemen. Wanneer je online bestelt profiteer je van gratis levering.

Benieuwd wat voor producten we allemaal hebben?

Tegen een scherpe prijs een industrieel bakkersrek voor in de keuken kopen

Bij Eigentyds in Nunspeet profiteer je altijd van de laagste prijzen voor topkwaliteit industriële meubels, zoals een bakkersrek voor in de keuken. Dit komt omdat onze handgemaakte meubels rechtstreeks geïmporteerd worden van onze eigen fabrikant in India. We bieden dan ook voor al onze producten een laagsteprijsgarantie aan. Wil jij naast je bakkersrek ook nog een mooie eettafel met industriële stoelen in de keuken, zoals een ronde eettafel van mangohout? Je vindt het allemaal in ons uitgebreide aanbod.

Bakkerskar

Koop jouw favoriete meubels en accessoires

Bij Eigentyds koop je de mooiste woonaccessoires tegen de laagste prijzen. Vind je niet helemaal wat je zoekt? We maken ook meubels op maat en kunnen al de meubels in ons aanbod aanpassen aan jouw wensen. Zo voorzien wij iedereen van de gewenste meubels en accessoires. Heb je vragen of een specifieke wens? Neem dan contact met ons op via 06-23349425 of [email protected].