Industriële eettafels

Laagste prijs garantie
Handgemaakte meubels
Op maat gemaakt

Ben jij op zoek naar een webshop en winkel met stoere houten industriële eettafels? Bij Eigentyds in Nunspeet en op de webshop hebben wij een breed aanbod met allerlei stoere industriële meubels, zoals houten eettafels. Wil jij een industrieel interieur met handgemaakte meubels? Wij staan graag voor je klaar. Je profiteert bij ons bovendien van de laagsteprijsgarantie. Zo betaal je nooit te veel, maar ontvang je wel topkwaliteit.

Benieuwd wat voor producten we allemaal hebben?

Industriële eettafels op maat

In ons aanbod vind je diverse stoere houten eettafels, maar het kan natuurlijk voorkomen dat deze eettafels net niet helemaal aan jouw eisen voldoen. Dit is geen enkel probleem! Wij maken namelijk ook graag meubels op maat. Wanneer de standaardafmetingen van onze stoere, houten industriële eettafels net niet voldoen aan jouw eisen, passen we deze afmetingen graag aan. Heb je een compleet nieuw idee of ontwerp voor een industriële eettafel, of bijvoorbeeld voor een eetkamerstoel of bank? Ook dan zijn we je graag van dienst. Deel jouw wensen en ideeën met ons, dan kijken wij wat we voor jou kunnen betekenen.

De beste prijzen en de hoogste kwaliteit

Ook voor de laagste prijs ga je naar Eigentyds. Als specialist in stoere industriële meubels, zoals eettafels, onderscheiden wij ons in kwaliteit en prijs. In beide aspecten staan wij op nummer één. Wij geven ook niet voor niets een laagsteprijsgarantie. Je kunt met een gerust hart jouw eettafel kopen in onze winkel of deze online bestellen. Wanneer je online bestelt, leveren wij de eettafel gratis bij jou thuis. Ben je nog niet helemaal overtuigd? Dan nodigen wij je graag uit in onze winkel om de tafel in het echt te bewonderen.

Neem contact op met onze specialisten

Wil jij meer weten over onze stoere, houten industriële eettafels? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie door te bellen naar 06-23349425 of te e-mailen naar [email protected].