Eigentyds is dé specialist op het gebied van écht industriële meubels

Een écht industrieel tv meubel is handgemaakt van oud metaal en eventueel van (mango)hout, maar in ieder geval van metaal. Een handgemaakt tv meubel kenmerkt zich door zijn eigen unieke kenmerken. Dit zijn vaak erg kleine details, zoals net dat ene kleine knikje in het metaal. Al die kleine oneffenheden en imperfecties maken het tv meubel industrieel, écht industrieel. Eigentyds is dé specialist op het gebied van industriële (tv) meubels. Wij ontwerpen de meeste meubels van onze collectie zelf. Daardoor ben je verzekerd van een uniek industrieel tv meubel. Ook garanderen wij industriële meubels van (zware) topkwaliteit tegen de laagste prijs. Hieronder lichten we een aantal van onze industriële meubels uit.

1. Industrieel tv meubel Blast

De Blast is een industrieel tv meubel met een erg stoere en robuuste uitstraling. De hoekige vormen maken dit tv meubel strak en de metalen knopen rondom geven een stoere en robuuste uitstraling. De Blast is verkrijgbaar in 160 en 200 cm. Wil je hem liever groter of kleiner? Dat is mogelijk, laat het ons weten! Je kunt kiezen uit een mat zwarte poedercoating en een rauwe ijzerkleur. Industrieel tv meubel Blast is voorzien van 4 deuren en achter elke deur zit een middenschap. Achter de middelste deuren is aan de achterkant gedacht aan 2 gaten voor kabels. Ook tv meubel Blast is handgemaakt van oud metaal. Hierdoor krijgt het meubel een echte industriële uitstraling. Wil je meer informatie of dit meubel bestellen? Klik dan hier voor tv meubel Blast 160 cm in het zwart, hier voor tv meubel Blast 200 cm in het zwart, hier voor tv meubel Blast 160 in de ijzerkleur of hier voor tv meubel Blast 160 cm met mangohout bovenblad. Je kunt dit meubel ook bekijken en kopen in onze showroom in Nunspeet.

2. Industrieel tv meubel Moker

De Moker krijgt door de grote metalen wielen meteen een unieke uitstraling. Wát een gaaf meubel is dit zeg! We zijn eigenlijk best wel trots op dit ontwerp. We wilden een tv meubel ontwerpen met unieke kenmerken die er echt uit springen en we denken dat dit erg goed gelukt is. Naast de grote metalen wielen heeft dit tv meubel ook een uniek detail, namelijk de klep bovenaan. Achter deze klep kan de tv ontvanger en eventuele andere apparatuur worden geplaatst. De klep is gemakkelijk te openen en te sluiten en een gaaf detail is de ketting aan beide zijden, net zoals bij een ophaalbrug van een kasteel. Verder is de Moker voorzien van 6 lades waar je veel in kan opbergen, altijd handig! Wil je meer weten over dit tv meubel of wil je hem bestellen? Klik dan hier voor tv meubel Moker 160 cm in het zwart en hier voor tv meubel Moker 160 cm in de ijzerkleur. Wil je de Moker liever wat hoger? Klik dan hier voor de Moker met een hoogte van 70 cm in het zwart en hier voor de Moker met een hoogte van 70 cm in de ijzerkleur

3. Industrieel tv meubel met mangohout

Het derde industriële tv meubel wat we uitlichten is er ook 1 op wielen. Deze wielen zijn ook van metaal, net als bij de Moker, maar deze wielen zijn iets kleiner. Dit tv meubel is ook handgemaakt en heeft een heerlijke industriële uitstraling. Hij heeft een metalen frame in een rauwe ijzerkleur. Verder is dit tv meubel voorzien van massief mangohout. De lades en deuren zijn ook weer van metaal. Het metaal zorgt voor een industrieel karakter, terwijl het mangohout zorgt voor een prachtige warme uitstraling. De combinatie van het metaal en het mangohout is een schot in de roos! Wil je dit tv meubel bekijken of kopen? Kom dan naar onze showroom of bestel hem online, klik dan hier.

Kom onze meubels bekijken of kopen in onze showroom in Nunspeet. Heb je een eigen ontwerp? Of zou je de meubels iets anders willen zien, bijvoorbeeld deuren in plaats van lades, of vice versa? Alles is mogelijk, klik hier voor meer informatie.