Industrieel nachtkastje

Laagste prijs garantie
Handgemaakte meubels
Op maat gemaakt

Zoek jij een industrieel nachtkastje van topkwaliteit tegen een scherpe prijs? Bij Eigentyds hebben wij precies wat je zoekt! Je bent van harte welkom om een bezoek te brengen aan onze showroom in Nunspeet, maar ook via onze webshop haal jij eenvoudig en snel een stoer industrieel nachtkastje in huis. Wanneer je online bestelt, profiteer je bovendien van gratis levering. Kom jij je industrieel nachtkastje liever ophalen? Dan zetten wij hem graag alvast voor je in elkaar.

Benieuwd wat voor producten we allemaal hebben?

Een industrieel nachtkastje maakt jouw slaapkamer helemaal af

Je profiteert bij Eigentyds altijd van onze laagsteprijsgarantie. Doordat wij rechtstreeks importeren van onze fabrikant in India, weten wij altijd de kwaliteit te waarborgen en kunnen wij de kosten laag houden. Dat merk je dan ook aan onze meubels en accessoires! Niet alleen onze nachtkastjes passen perfect in een industrieel interieur, denk bijvoorbeeld ook eens aan een vlinderstoel of een ronde eettafel!

Kies voor een industrieel interieur

Wil jij graag een industrieel interieur? Kom dan naar onze winkel of bekijk het aanbod in de webshop. Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie door te bellen naar 06-23349425 of te e-mailen naar [email protected].