BEZOEK OOK ONZE WOONWINKEL IN NUNSPEET

Industriele woonwinkel Harderwijk

Meubelwinkel Harderwijk

Op zoek naar een industriële woonwinkel in de buurt van Harderwijk? Eigentyds in Nunspeet is slechts 15 minuten rijden vanaf Harderwijk, zeker de moeite waard om daar eens een kijkje te nemen. Bij Eigentyds vind je industriële meubels, tv meubels, industriële krukken, lampen, bakkerskarren, trolleys, industriële kasten, tafels, enz. Unieke collectie industriële woonaccessoires tegen de laagste prijzen. Tot ziens in Nunspeet!

Industriële woonwinkel

Woonwinkel met unieke meubelen

Bij Eigentyds vind je de meest unieke meubelen die nergens anders te koop zijn. Wij ontwerpen de meeste meubels uit onze collectie namelijk zelf. Bij ons ben je verzekerd van een uniek industrieel meubel van hoge (en zware) kwaliteit en altijd tegen een eerlijke prijs. Wij durven best te stellen dat onze prijs-kwaliteitverhouding de beste van Nederland is! Als jij meubels in je woning wilt hebben die je niet overal al ziet, dan is een bezoek aan onze meubelzaak in Nunspeet een goed idee. Mocht je onze meubels geweldig mooi vinden, maar is een meubel nét te klein of te groot? Geen zorgen, want we kunnen al onze meubels in elke gewenst afmeting laten maken. En heb je een eigen ontwerp? Ook dat kunnen wij voor jou laten maken!

Waar vind je de leukste meubelzaak van Nederland?

Je vindt ons in Nunspeet, op de Veluwe. Ons adres is: Edisonweg 7 in Nunspeet. Wij zijn standaard geopend op vrijdag van 10.00 uur tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 16.00. Wil je buiten deze openingstijden een bezoek brengen aan onze meubelwinkel? Neem dan contact met ons op voor een afspraak.

Eigentyds Nunspeet