Menu
-65%Sale
Vlinderstoel leer donkerbruin

Vlinderstoel leer donkerbruin

Regular Price: € 199,00

Special Price € 69,00

Art.nr.vlinderdonkerbruin

Niet op voorraad

Vlinderstoel leer donkerbruin. De vlinderstoel leer, ofwel butterfly chair leer, is een van meest bijzondere stoelen die er bestaat. Het unieke design van deze leren vlinderstoel zorgt ervoor dat iedereen er maar naar wil blijven kijken. Het metalen frame in de perfect passende kleur koper, maakt deze vlinderstoel leer helemaal af. Het is gewoon een kunstwerk, zó mooi! Pas wel op, want deze butterfly stoel leer wekt een tikkeltje jaloezie op als hij bij u in de woonkamer staat.. Verzin alvast een mooi plekje in uw woning en bestel uw eigen unieke leren vlinderstoel van Eigentyds.


Let op: de laatste restanten kunnen kleine beschadigingen hebben, daarom mogen de vlinderstoelen nu weg voor een stuntprijs van € 69.


Bent u inmiddels verliefd op de butterfly chair leer van Eigentyds? U mag zichzelf namelijk oprecht een geluksvogel noemen wanneer u zo’n pronkstuk in uw bezit heeft. Met de butterfly stoel leer donkerbruin kunt u verschillende stijlen creëren binnen uw eigen interieur. Dit komt door de prachtige ronde vormen van de butterfly stoel leer en zijn relaxte zitcomfort. Dit maakt dat de butterfly chair leer een zachte uitstraling heeft. Het stugge en dikke leer van het zitgedeelte en het stalen raamwerk als onderstel ademt design en industrie. Dit maakt de vlinderstoel leer donkerbruin geheel van deze tijd en past daarom in verschillende woonstijlen.


Daarnaast is het frame van onze leren vlinderstoel van de hoogste kwaliteit. In tegenstelling tot andere aanbieders, waarvan de buizen van het frame los in elkaar steken en het frame daardoor erg onstabiel is, wordt ons frame verstevigd d.m.v. drukpinnen die het frame op zijn plek houden. Wij zijn met dit frame de enige in Nederland. Kwaliteit en stabiliteit gegarandeerd met de vlinderstoel leer van Eigentyds.


Afmetingen


Breedte onderaan 60 cm
Breedte bovenaan 74 cm
Zithoogte 37 cm
Hoogste punt 94 cm
Lengte van voorkant tot achterkant 60 cm


Met de meegeleverde duidelijk beschrijving, kan iedereen het frame heel eenvoudig monteren.

DE VLINDERSTOELEN ZIJN ALLEEN OP TE HALEN IN ONZE WINKEL 

Vlinderstoel leer donkerbruin en een koperkleurig onderstel.