Salontafel set Triplet XL

€ 249,00
Beschikbaarheid: Leverbaar
Artikelnummer:
Salontafel set Triplet XL
Betaal in 3 termijnen - 0% rente

Salontafel set van 3 tafels

Salontafel set Triplet bestaat uit drie tafels, handgemaakt van 'grof' mangohout en solide metaal. Triplet is zo een ontzettend handige set die je door schuifruimte de mogelijkheid geeft de tafels geheel naar eigen wens neer te zetten.

Triplet bestaat uit drie ronde tafels. Onder de grote ronde tafel van 70x70x44 cm schuif je makkelijk de kleinere tafel van 50x50x37 cm en kleinste van 40x40x30 cm. Zo bepaal je helemaal zelf hoe je de tafels neerzet. De tafelbladen zijn van massief mangohout, voorzien van de mooiste natuurlijke kleurnuances en de fraaiste nerven. Het rondvormige industrieel afgewerkte metalen frame in de kleur zwart geeft de tafels een stoer, krachtig en industrieel karakter met een ludiek effect. Salontafel set Triplet geeft een interieur een industriële, stoere en elegante ambiance en is tevens super toegankelijk en vol mogelijkheden om eindeloos mee te variëren en combineren.

Bestellen via webshop of kopen in onze winkel

Koop deze gave industriële salontafels online via onze webshop, of kom langs in onze showroom en kijk gelijk even bij onze andere toffe en unieke producten.

Gratis verzending

Deze set salontafels wordt gratis bij jou thuisbezorgd!

Levertijd

Levertijd: 1-3 werkdagen, tenzij anders aangegeven.

Salontafel set van 3 tafels. Ronde salontafelset Triplet XL is handgemaakt van massief mangohout en metaal.