Ronde eettafel Denver Black mangohout 110 - 150 cm

€ 359,00
Beschikbaarheid: Leverbaar
Artikelnummer:
STF-515
Betaal in 3 termijnen - 0% rente Gratis thuisbezorgd binnen 10 werkdagen Leverbaar in 120 tot 150 cm diameter Vlak blad, dus geen wiebelende glazen en borden Denver is gezien bij SBS6 De Grote Tuinverbouwing Eenvoudige montage

Ronde eettafel Denver Black is een kwalitatief goede tafel voor een scherpe prijs. De metalen kruispoot zorgt voor een robuuste en industriële uitstraling. Het massieve mangohouten blad heeft een prachtige warme uitstraling. Deze eettafel heeft een vlak blad, dus er zit géén golf in het blad. Geen wiebelende borden, glazen of laptops, ideaal toch? Formaten leverbaar van 120 tot 150 cm diameter. De natuurlijke uitstraling van het mangohout past perfect bij de industriële kruispoot. Het mangohouten blad bestaat uit circa 3 cm massief mangohout en een rand van 3 cm, waardoor de rand van de tafel een totale dikte heeft van circa 6 cm. De hoogte is circa 76 cm. Heb je stoelen met een armleuning? Let er dan op dat de armleuning niet hoger is dan 70 cm, anders passen jouw stoelen niet onder deze tafel. De metalen poot heeft een breedte van 10 cm en een diepte van 5 cm.

Woonwinkel in Nunspeet

We hebben altijd minimaal 1 meubel uit de Denver serie in onze winkel, dus als je de kwaliteit en de uitstraling van de Denver goed wilt bekijken, dan ben je van harte welkom in onze winkel.

Gratis bezorging binnen Nederland

Eettafel Denver wordt gratis bij jou thuisbezorgd binnen 7 werkdagen. Een enkele keer kan dit iets uitlopen. Heb je er haast mee? Laat het ons dan weten! Voor België rekenen wij een toeslag van €50 en de bezorgkosten voor de Waddeneilanden zijn op aanvraag. De poten zijn erg eenvoudig onder het blad te monteren. Bouten worden meegeleverd.