Ovale eettafel Zip 240x100x76 cm

€ 749,00
Beschikbaarheid: Leverbaar
Artikelnummer:
et7zip240
Betaal in 3 termijnen - 0% rente

Ovale eettafel met matrix poot

Eettafel Zip is een robuuste en industriële ovale eettafel met een gave metalen matrix poot. De dikte van de matrixpoot is 5 cm en de breedte is 10 cm. Het prachtige mangohouten ovale blad heeft enorm veel kleurschakeringen waardoor het een extra levendige uitstraling krijgt en zorgt voor lekker veel sfeer! Eettafel Zip zorgt dat lang tafelen nog leuker wordt!

Ovale eettafel Zip is gemaakt van duurzaam mangohout. Zip heeft een bijzondere, individuele uitstraling door de unieke draad van het hout. De zwart metalen Matrix poot zorgt voor een industriële en stoere touch. Het prachtige ovale blad geeft een knus en gezellig gevoel, terwijl de lengte voor genoeg tafelruimte zorgt.

Eettafel Zip heeft strakke, robuuste vormen en is een meubel waar het natuurlijke en industriële erg mooi samenkomt. Eettafel Zip past hierdoor perfect in een industrieel interieur en geeft een eet- of woonkamer een prettige sfeer met een stoer accent.

• Mangohout is een duurzame en milieuvriendelijke houtsoort vol karakter
• Eettafel Zip is heeft een ovale mangohouten blad van bijna 6 cm dik
• Eettafel Zip is stoer, industrieel en prachtig in detail

Bestellen via webshop of in onze showroom

Koop deze prachtige industriële ovale eettafel online via onze webshop, of kom langs in onze showroom en kijk gelijk even bij onze andere toffe en unieke producten.

Gratis bezorging

Eettafel Zip wordt gratis bezorgd binnen Nederland!

Levertijd

Levertijd: 2-5 werkdagen, tenzij anders aangegeven.

Ovale eettafel met industriele matrix poot. Het blad is van mangohout en de vorm is ovaal. De matrixpoot is van metaal, oogt robuust en is industrieel.