Menu
-65%Sale
Vlinderstoel leer zwart

Vlinderstoel leer zwart

Regular Price: € 199,00

Special Price € 69,00

Art.nr.Vlinderzwart2

Niet op voorraad

Leren vlinderstoel zwart. Deze vlinderstoel leer zwart heeft een koperkleurig onderstel. Deze kleurencombinatie is een schot in de roos, want het oogt werkelijk prachtig. De vlinderstoel zwart, ook wel butterfly chair genoemd, heeft een vlinderachtig model. Vandaar dan ook de naam! Let goed op de prachtige details, zoals de gave gevlochte rand langs de gehele zitting. De vlinderstoel zwart is opzich al een schitterende vertoning, maar u kunt deze vlinder fauteuil ook erg leuk decoreren door er bijvoorbeeld een mooi kleed overheen te hangen of er een paar leuke kussens in te leggen. Het leer van de vlinderstoel zwart is ontzettend dik en het koperkleurige onderstel is oerstevig. De vlinderstoel leer zwart van Eigentyds is dan ook van de beste kwaliteit, dit hebben wij te danken aan het unieke frame dat met drukpinnen wordt vergrendeld en het ontzettend dikke leer. Gaat u voor kwaliteit? Dan bent u bij Eigentyds aan het juiste adres voor de vlinderstoel leer zwart. Daarnaast zijn wij ook nog eens de goedkoopste van Nederland, dus voor de prijs hoeft u het ook niet te laten.


Let op: de laatste restanten kunnen kleine beschadigingen hebben, daarom mogen de vlinderstoelen nu weg voor een stuntprijs van € 69.


Onze vlinder fauteuil heeft een verstevigd frame door middel van drukpinnen die het frame op zijn plaats houden. Wij zijn de enige in Nederland met dit unieke frame. We zijn afgestapt van de oude frames, waarvan de buizen los in elkaar steken. Deze frames zijn slap en onbetrouwbaar. Komt u gerust onze vlinderstoel testen in onze winkel in Doornspijk!


Afmetingen


Lengte van voorkant tot achterkant 60 cm
Hoogste punt 94 cm
Zithoogte 37 cm
Breedte onderaan 60 cm
Breedte bovenaan 74 cm


Door de duidelijke beschrijving die wordt meegeleverd, is het frame van de vlinderstoel is heel eenvoudig te monteren.


DE VLINDERSTOELEN ZIJN ALLEEN OP TE HALEN IN ONZE WINKEL 

Gave vlinderstoel in zwart leer en een koperkleurig onderstel.