Vloerlamp Factory 145-225 cm

€ 179,00
Beschikbaarheid: Leverbaar
Artikelnummer:
vl7factory

Handgemaakte vloerlamp van oud metaal

Deze industriele vloerlamp is vervaardigd uit oud metaal en dat maakt deze vloerlamp industrieel. Kijk goed naar de gave industriele details. De industriele stoere afwerking en het mooie wieltje waarmee u de lamp vast kunt zetten op de juiste hoogte. De industriele vloerlamp Factory is een pareltje in jouw woning. Heb je al een leuk plekje voor deze gave lamp?

Doordat de lamp tot een hoogte reikt van maarliefst 225 centimeter kan hij waar nodig van veel licht voorzien. De industriele vloerlamp is in hoogte verstelbaar en zijn minimale lengte is 145 cm. Omdat deze gave vintage vloerlamp in hoogte verstelbaar is, kunt u hem eigenlijk overal kwijt. Natuurlijk in de woonkamer naast de bank, maar ook bij de eettafel of zelfs in de keuken. Of wissel eens af, want je kan de lamp natuurlijk heel eenvoudig weer verplaatsen.

Bestel snel en gemakkelijk online

Bestel deze prachtige industriele vloerlamp op onze webshop en binnen paar dagen staat hij in je woning te pronken. Wil je deze lamp liever eerst bekijken in onze showroom? Laat het ons dan even weten.

Gratis bezorging

Hanglamp Timber wordt gratis bezorgd binnen Nederland!

Levertijd

Levertijd: 1-3 werkdagen, tenzij anders aangegeven.

Grote industriele vloerlamp van metaal. Deze ijzeren vloerlamp is industrieel. Hij is handgemaakt van oud metaal en heeft daarom een perfecte industriele uitstraling. Bestel hem bij Eigentyds.