Industriële salontafel Wheel

€ 399,00
Beschikbaarheid: Leverbaar
Artikelnummer:
idsltwheel7
Betaal in 3 termijnen - 0% rente Gratis thuis bezorgd binnen 1 week Handgemaakt van oud metaal Massief mangohout Absoluut de laagste prijs Zware, stevige topkwaliteit

Industriele salontafel Wheel. Deze industriele salontafel is er niet zomaar eentje. Deze industriele salontafel op wielen is uniek. Hij is uniek, omdat hij handgemaakt is van oud ijzer en massief mangohout. De stoere industriele wielen maken deze salontafel industrieel en ook dit is uniek. De wielen hebben een gave ijzeren ketting, welke als rem gebruikt kan worden, door de pin door het wiel heen te steken. Onderaan de industriële salontafel Wheel bevindt zich een ijzeren constructie waar bijvoorbeeld tijdschriften of kranten op gelegd kunnen worden. Het blad is van massief mangohout en heeft een dikte van 3 cm en heeft een prachtige warme uitstraling.

Afmetingen
De industriële salontafel Wheel heeft een hoogte van 48 cm. Het massieve mangohouten blad is 75 bij 75 cm.

Industriële, handgemaakte kwaliteit.
De meubels van Eigentyds zijn handgemaakt van (deels) oude materialen. De meubels zijn stevig en zwaar. Elk exemplaar is uniek en oneffenheden in kleur en materiaal getuigen van de oude industriële uitstraling van het meubel en maken het meubel echt industrieel.

Bezorgen of ophalen
Als je kiest om het meubel te laten bezorgen (gratis binnen Nederland exclusief waddeneilanden, € 50 voor België), dan geven wij na bestelling je adresgegevens en telefoonnummer door aan het transportbedrijf. Zij zullen een leverafspraak met je maken. Doorgaans wordt er binnen 1 week geleverd. Je mag het meubel natuurlijk ook zelf ophalen in onze showroom. Laat je dan van te voren even weten wanneer je het meubel wilt komen ophalen? Dan houden wij er rekening mee.

Erg gave industriële salontafel op stoere ijzeren wielen.