WEGENS VAKANTIE WORDT JE BESTELLING NA 19-07 VERSTUURD - - - 10% korting op bestellingen vanaf €750 met kortingscode: ZOMER

Industriële salontafel op wielen

Laagste prijs garantie
Handgemaakte meubels
Op maat gemaakt

Ben jij op zoek naar industriële salontafel op wielen van topkwaliteit tegen een scherpe prijs? Bij Eigentyds, zowel in de winkel in Nunspeet als in de webshop, vindt je precies wat je zoekt. Ons aanbod aan industriële meubels is erg ruim. Vind je echter niet de industriële salontafel op wielen die je zoekt? Wij maken ook meubels op maat! Daarnaast passen we ook graag de meubels in ons bestaande aanbod voor je aan. Wil jij een salontafel kopen, maar is de afmeting net niet wat je zoekt? Dan ontwerpen wij graag een meubel op maat. Laat ons weten wat je wensen en ideeën zijn!

Benieuwd wat voor producten we allemaal hebben?

Een industriële salontafel op wielen van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs

De meubels van Eigentyds zijn stuk voor stuk met de handgemaakt door onze eigen fabrikant in India. Geen tussenhandel of tussenpersoon. Wij doen direct zaken met onze eigen betrouwbare en eerlijke fabrikant. Samen ontwerpen wij de meest unieke industriële meubels tegen de laagste prijzen, zoals een industriële salontafel op wielen. Ons doel is om de laagste prijs én de hoogste kwaliteit te leveren en dat lukt erg goed. Dagelijks hebben wij contact met onze fabrikant om ideeën en ontwerpen uit te wisselen en de kwaliteit te waarborgen.

Industriële salontafel op wielen

Breng een bezoek aan onze winkel

We verwelkomen je graag in onze grote showroom in Nunspeet waar al onze industriële meubels, bijvoorbeeld van mangohout, in het echt te bekijken zijn. Haal jij je industriële salontafel op wielen bij ons op? Dan zetten wij hem graag voor je in elkaar! Natuurlijk is het ook mogelijk om online te bestellen. Wanneer je online bestelt profiteer je van gratis levering. Heb je vragen? Neem contact met ons op via 06-23349425 of [email protected].