Industriele barkrukken

Industriele barkrukken

In een industriele stijl mag eenindustriële barkruk niet ontbreken. De barkrukken van Eigentyds zijn handgemaakt en daardoor écht industrieel. Het grote verschil met de standaard krukken van de grote bouwmarkten en wooncentra, is dat de krukken van Eigentyds écht industrieel zijn, omdat ze handgemaakt zijn van oude materialen. Onze krukken hebben een echt oude uitstraling. Bovendien is de zitting van echt leer en perfect opgevuld. Je ziet meteen dat je een 'echte Eigentyds' in huis hebt.

Industriele barkrukken voor aan je bar

Als je een bar in huis hebt, dan horen daar naar natuurlijk barkrukken bij. Wil je een de bar een stoere en industriële tint geven? Dan ga je voor industriële barkrukken. Bij Eigentyds vind je industriële krukken die in hoogte zijn te verstellen. De meeste krukken zijn in hoogte verstelbaar tot maar liefst 75 cm. En dat is goed voor een bar met een hoogte tot 105 cm en als je iets meer aan de bar wilt 'hangen', dan is een bar van 110 cm hoog ook prima voor deze industriële krukken. Onze favoriete barkruk voor aan de bar is de industriele kruk Benz zwart ruit.

Industriele barkrukken voor aan je kookeiland in de keuken

Heb je een kookeiland? Dan hebben wij daar erg leuk krukken voor! De hoogte van een kookeiland is gelijk aan de hoogte van een keukenblad, zo'n 90 - 95 cm. Dat betekent dat je krukken moet hebben met een zithoogte van 60 - 70 cm. De meeste industriele krukken van Eigentyds zijn verstelbaar in hoogte. Zit je liever iets hoger aan je kookeiland? Geen probleem, dan verstel je de kruk in hoogte, zodat je jouw perfect zitpositie hebt bereikt. De krukken van Eigentyds zijn handgemaakt en ongekend stevig. Ze zijn onderworpen aan diverse kwaliteitsproeven en tests. Ook als de krukken in hoogte worden versteld blijven ze stevig.

 

Industriele krukken voor aan je eettafel

Ook al heb je geen bar of kookeiland, de barkrukken van Eigentyds zijn in hoogte verstelbaar en daarom kun je ze eigenlijk overal bij zetten. Zo is het bijvoorbeeld ook een heel leuk idee om krukken rondom je eettafel te plaatsen, in plaats van stoelen. Je kunt ervoor kiezen om dezelfde krukken aan de tafel te zetten, maar het is ook leuk en speels om verschillende modellen rondom je eettafel te plaatsen. Aanraders voor aan de eettafel zijn industriele kruk Vince ijzer, industriele kruk Zanoah zwart en industriele kruk Benz ijzer.