Vitrinekast Level zwart

€ 349,00
Beschikbaarheid: Leverbaar
Artikelnummer:
vk7levelz
Betaal in 3 termijnen - 0% rente Montage vereist tijd en handigheid

Zwarte industriële vitrinekast

Vitrinekast Level is een functionele kast. Level heeft een prachtige balans in stoer maar subtiel mat zwart metaal en glas, is voorzien van diverse opbergplanken en ruimtes om prachtige accessoires te tonen en spullen op te kunnen bergen.

Vitrinekast Level, uitgevoerd in zwart metaal, is in het bezit van drie ruim opgezette planken in de gehele breedte van de kast die door de prachtige glazen deuren zichtbaar zijn. De ideale situatie om je mooiste objecten en accessoires te tonen. De onderste plank geeft tevens ook de mogelijkheid spullen op te zetten, of gebruik deze plank voor de mooiste opbergmanden. Tevens geeft het open frame de kast een prettige hoogte, open- en luchtigheid.

Vitrinekast Level is een trendy, fijn afgewerkte industriële kast voorzien van strakke vormen. Level biedt de mogelijkheid er alle kanten mee op te kunnen en komt tot zijn recht in een woonkamer, keuken of kantoor.

• Vitrinekast Level is eigentijds en past helemaal in de dagelijkse trend
• Vitrinekast Level wordt gedemonteerd geleverd en eist wat tijd en handigheid
• Vitrinekast Level is handig in gebruik en makkelijk te combineren

Gratis verzending

Deze zwarte vitrinekast wordt binnen Nederland gratis bij jou thuisbezorgd. Wil je het meubel liever zelf ophalen? Dat kan uiteraard ook, neem hiervoor contact met ons op.

Afmetingen:

Hoogte: 150 cm
Diepte: 35 cm
Breedte: 70 cm

Levertijd

De levertijd is 1 - 3 werkdagen, tenzij anders vermeld.