Hanglamp Timber 90x8x145 cm

€ 99,00
Beschikbaarheid: Leverbaar
Artikelnummer:
hl7timber
Betaal in 3 termijnen - 0% rente

Hanglamp met hout

Hanglamp Timber is een speelse lamp met een uniek en opvallend design. Timber biedt ruimte om maar liefst vijf lichtbronnen te plaatsen, voor de maximale lichtopbrengst. De robuuste mangohouten basis gecombineerd met de speelse strijkijzerkoorden in verschillende lengtes maken deze lamp tot een sensationeel item. Let op: lichtbronnen niet inbegrepen.

Hanglamp Timber bestaat uit een rechthoekige, zwarte plafondplaat voorzien van vijf verticaal lopende strijkijzerkoorden die met elkaar een mooi lijnenspel vormen. Aan elk einde van een strijkijzerkoord tref je een metalen fitting. Er bevindt zich een prachtige rough mango houten, massieve balk zwevend boven de fittingen. Deze balk is voorzien van vijf ronde uitsparingen, waar de strijkijzerkoorden doorheen geregen zijn en tevens een prachtige open structuur geven. Door de strakke maar speelse vormen, open structuur en focus op de lichtbron (niet inbegrepen), is het aan te raden mooie spiraallampen te gebruiken als lichtbron. Op deze manier is sfeer gegarandeerd!

Timber is een stoere en elegante lamp gemaakt van de mooiste contrasterende materialen. Met Timber maak je een echt statement in huis en daarnaast biedt deze lamp tevens de mogelijkheid om eindeloos mee te combineren en variëren. Timber komt in een industrieel, retro en landelijk huis helemaal tot zijn recht.

• Timber is een toegankelijke hanglamp die zal shinen boven een (eet)tafel
• Timber biedt de mogelijkheid eindeloos te variëren en combineren
• Timber geeft een ruimte warmte en sfeer

Bestellen via webshop of bekijk hem eerst in onze showroom

Koop deze unieke hanglamp online via onze webshop, of kom langs in onze showroom en kijk gelijk even bij onze andere gave en unieke producten.

Gratis bezorging

Hanglamp Timber wordt gratis bezorgd binnen Nederland!

Levertijd

Levertijd: 1-2 werkdagen, tenzij anders aangegeven.

Gave industriële hanglamp van massief mangohout en 5 fittingen. Deze hanglamp is industrieel, maar past ook in een landelijke en moderne inrichting. Energielabel: A++ (In deze lichtarmatuur kunnen lichtbronnen met energieklasse A++ t/m E en maximaal 60 Watt).