Een industriële winkel met meubels, krukken, stoelen en lampen

Bij de industriële winkel Eigentyds in Nunspeet koop je voor weinig geld unieke industriële meubels en woonaccessoires in Nederland van handgemaakte topkwaliteit. Wij hebben een eigen fabrikant in India en importeren rechtstreeks. Daardoor bieden wij unieke producten van topkwaliteit aan tegen de beste prijskwaliteitverhouding. Wij geven dan ook niet voor niets een laagsteprijsgarantie.

Onze industriële winkel in Nederland heeft een ruim aanbod aan meubels

Kijk rond in onze webshop of kom naar onze showroom in Nunspeet, Nederland, voor industriële meubels, zoals krukken en barkrukken, tv-meubels, dressoirs, kasten, nachtkastjes, tafels, lampen, bakkerskarren, stoelen, wanddecoratie en overige woonaccessoires.

Bij onze industriële winkel in Nederland maken we meubels op maat

Kan je datgene wat je zoekt niet vinden in onze webshop of showroom? Dan maken wij het meubel dat er industrieel uitziet naar wens voor je! Onze collega’s in India zijn échte vaklui en kunnen nagenoeg alles maken; van industriële kasten tot krukken en van tv-meubels tot lampen. Laat ons je wensen weten voor jouw industrieel meubel en wij maken het op maat. Of het nu een compleet nieuw design is of een bestaand industrieel meubel dat in andere afmetingen gemaakt moet worden, het kan allemaal.

Bekijk ons uitgebreide aanbod

Heb je een industrieel meubel of meerdere industriële meubels gezien in onze winkel in Nederland of in de webshop? Je bestelt eenvoudig en snel via de webshop en profiteert van gratis levering. Natuurlijk zien we je ook graag in de winkel en voorzien we je van persoonlijk en deskundig advies. Neem bij vragen gerust contact met ons op.