Menu

Vlinderstoelen

Vlinderstoel leer of koeienhuid kopen? Bij Eigentyds vindt u de mooiste leren vlinderstoel van de beste kwaliteit en dat voor de laagste prijs! De vlinderstoel leer, ook wel butterfly chair BKF of mariposa stoel genoemd, is niet zomaar een stoel of fauteuil. Het is een bijzondere stoel met een unieke vormgeving. Het design bestaat al decennia lang, maar komt nu weer helemaal terug. De leren vlinderstoel zit relaxed en een tikkeltje 'laid back'. Eigentyds biedt u een breed scala aan kleuren, zoals cognac bruin, zwart, wit, koeienhuid, donkerbruin en bruin. Onze frames zijn bovendien verstevigd door drukpinnen. Hierdoor is het frame ongekend stabiel en veilig, in tegenstelling tot frames van andere vlinderstoelen. Test gerust de kwaliteit in onze winkel

6 Product(en)

6 Product(en)

De vlinderstoel leer heeft een tijdloos design, maar zit ook nog eens lekker. U zult jaren en jaren plezier hebben van de butterfly chair, het is echt een blijvertje. Het design verveelt nooit. Het is ruimtelijk, luchtig, tijdloos.. Een genot om naar te kijken en lekker relaxed om in te zitten. Lekker decoreren en stylen met de butterfly stoel, daar wordt u toch blij van? U kunt alle kanten op met de leren vlinderstoel. Bijzettafeltje ernaast met een bureaulampje erop of een plantentafeltje met een stolp en een paar cactusjes. Vul die saaie hoek eens op met de vlinderstoel leer. Elke dode hoek wordt weer levend als u er zo'n gave butterfly chair neerzet! Wat gaat u met uw vlinderstoel leer doen? En waar gaat u 'm neerzetten? Stuur ons eens een foto als u uw leren vlinderstoel een leuke plek heeft gegeven, daar worden we blij van!

De leren vlinderstoel van Eigentyds heeft een uniek frame. Dit is met de grootste zorg ontwikkeld en daarbij is gekeken naar stevigheid, duurzaamheid en veiligheid. Wij van Eigentyds waren niet blij met het eerdere frame, de buizen hiervan staken los in elkaar en dat had grote nadelen. Wij vonden het vooral niet veilig, omdat het bijvoorbeeld vaak voorkwam dat buizen los schoten bij het opstaan. Ging u vervolgens weer in de stoel zitten, dan zorgde dat voor een gevaarlijke situatie. Het frame was gewoon niet stevig en erg onveilig, daarom besloten wij om samen met onze producent te zoeken naar een oplossing. En die hebben we gevonden: het perfecte frame voor de leren vlinderstoel. Het is stevig, duurzaam en bovenal veilig. Door middel van stevige drukpinnen wordt het frame aan elkaar bevestigd. Het onderstel is daardoor ongekend stevig en veilig. Een onderstel waar u op kunt vertrouwen, wel zo fijn!

Het leer van de butterfly stoel, zoals de vlinderstoel leer ook wel wordt genoemd, is van erg dikke kwaliteit. Echt leder! Dikker leer dan het leer van de butterfly vlinderstoel van Eigentyds vindt u niet. Verkrijgbaar in diverse prachtige kleuren en zelfs in een unieke koeienhuid. Keuze genoeg bij Eigentyds.

Ook voor de laagste prijs naar Eigentyds. Als vlinderstoelspecialist onderscheidt Eigentyds zich in kwaliteit en prijs. In beide aspecten staat Eigentyds op nummer 1; de beste kwaliteit en de laagste prijs. Wij geven ook niet voor niets de laagste prijs garantie. U kunt met een gerust hart uw vlinderstoel kopen bij Eigentyds. Bent u nog niet helemaal overtuigd? Dan nodigen wij u graag uit in onze winkel om de vlinderstoel leer te testen. U bent van harte welkom in onze woonwinkel!