Menu

Vlinderstoel koeienhuid

Regular Price: € 249,00

Special Price € 159,95

Art.nr.Vlinderkoe

Vlinderstoel koeienhuid. Wat een plaatje is dit toch.. Een waar kunstwerk, deze vlinderstoel in koeienhuid. Om uren naar te kijken.. En in te zitten natuurlijk! Het design van de vlinderstoel stamt uit de jaren dertig. Ze noemen het ook wel Mariposa chair, BFK stoel of butterfly chair. Wij noemen het gewoon vlinderstoel, op z'n Hollands! En wat ook lekker Hollands is, is de koeienhuid uitvoering deze stoel. Bent u al verliefd op deze vlinderstoel koeienhuid? Ziet u uzelf al zitten in de Mariposa chair en heeft u al een plekje voor 'm gereserveerd? Bestel deze vlinderstoel aanbieding gauw of kom langs in onze winkel. Vlinderstoel aanbieding? Jazeker, deze vlinderstoel koeienhuid is in de aanbieding. Eigentyds zorgt altijd voor de laagste prijs garantie, zo betaalt u nooit teveel en heeft u tóch de beste kwaliteit.


Het frame van onze vlinderstoel wordt door middel van drukpinnen op zijn plek gehouden. Dit zorgt voor een ongekende stabiliteit. Wij zijn de enige met dit frame in Nederland. De buizen van frames van andere vlinderstoelen of Mariposa chairs zitten los in elkaar, dit is niet stabiel en vinden wij niet veilig. De frames van onze stoelen zijn gegarandeerd veilig en stabiel! U mag de frames altijd komen testen in onze winkel.

Afmetingen


Hoogste punt 94 cm
Breedte bovenaan 74 cm
Zithoogte 37 cm
Lengte van voorkant tot achterkant 60 cm
Breedte onderaan 60 cm


Het frame van de vlinderstoel is heel eenvoudig te monteren, met een duidelijke beschrijving. Omdat elke koeienhuid uniek is, kan de koeienhuid op de foto afwijken van de koeienhuid vlinderstoel die u geleverd krijgt. Wilt u een koeienhuid kiezen? Neem dan contact met ons op, zodat wij u foto's kunnen sturen van de koeienhuid zittingen.

Levertijd: 1 - 3 werkdagen tenzij anders vermeld
Gratis verzending binnen Nederland!

Vlinderstoel in koeienhuid en koperkleurig frame. Geweldig mooie Mariposa chair met een heerlijk natuurlijk tintje door de koeienhuid zitting. Deze vlinderstoel aanbieding is ook nog eens gunstig voor uw portemonnee, want u krijgt 50 euro korting!