Menu

Vlinderstoel leer donkerbruin frame zwart

€ 199,00

Art.nr.Vlinderdonkerbruin2

Niet op voorraad

Vlinderstoel leer donkerbruin met zwart frame. De butterfly chair leer is een van de meest bijzondere stoelen die er bestaat. Het unieke design van deze butterfly stoel leer zorgt ervoor dat iedereen er maar naar wil blijven kijken. Het onderstel van de vlinderstoel is in een zwarte jas gestoken, wat hem een stoere uitstraling geeft. Pas wel op, want deze stoel wekt wel een tikkeltje jaloezie op als hij bij u in de woonkamer staat.. Verzin alvast een mooi plekje in uw woning en bestel uw eigen unieke vlinderstoel van Eigentyds.


Let op! De vlinderstoel van Eigentyds heeft een verstevigd frame, door middel van drukpinnen die het frame op zijn plaats houden. Elders worden vlinderstoelen aangeboden met frames waarvan de buizen los in elkaar steken en niet worden vergrendeld door pinnen, waardoor het frame veel minder stevig is en de buizen los zitten. De frames van de vlinderstoelen van Eigentyds zijn van de hoogste kwaliteit en zijn superstevig! Komt u gerust deze vlinderstoel proberen en overtuig uzelf van de kwaliteit!


Bent u inmiddels verliefd op de vlinderstoel? U mag zichzelf namelijk oprecht een geluksvogel noemen wanneer u zo’n pronkstuk in uw bezit heeft. Met deze donkerbruine leren vlinderstoel kunt u verschillende stijlen creëren binnen uw eigen interieur. Dit komt door zijn prachtige ronde vormen van de vlinderstoel en zijn relaxte zitcomfort. Dit maakt dat de vlinderstoel een zachte uitstraling heeft.


Het stugge en dikke leer van het zitgedeelte en het stalen raamwerk als onderstel ademt design en industrie. Dit maakt de vlinderstoel in donkerbruin leer geheel van deze tijd en past daarom in verschillende woonstijlen.


Afmetingen


Hoogste punt 94 cm
Lengte van voorkant tot achterkant 60 cm
Breedte onderaan 60 cm
Breedte bovenaan 74 cm
Zithoogte 38 cm


Het frame van de vlinderstoel is heel eenvoudig te monteren, met een duidelijke beschrijving.

Levertijd: 1 - 3 werkdagen tenzij anders vermeld.
Gratis verzending binnen Nederland!

Prachtige leren vlinderstoel in een donkerbruin leer met een zwart onderstel.