Menu

Vlinderstoel leer cognac bruin frame zwart

€ 199,00

Art.nr.vlindercognac2

Niet op voorraad

Leren vlinderstoel cognac bruin. Deze prachtige cognac vlinderstoel is in een gaaf cognac bruine kleur leren jasje gestoken en oei.. wat staat dit hem mooi! Het zwarte onderstel past er perfect bij. Een lust voor het oog deze vlinderstoel cognac bruin leer! Let op de bijzondere details, zoals het gevlochten leer op de rand van de cognac vlinderstoel. Deze stoel heeft de vorm van een vlinder, vandaar de naam vlinderstoel. Het ontwerp bestaat al decennia lang, maar het blijft tijdloos. De vlinderstoel cognac is met recht het meest unieke en bijzondere ontwerp van alle stoelen. Het leer van de cognac vlinderstoel van Eigentyds is ontzettend dik en daardoor erg stevig. Net als het frame, wat extra verstevigd is door drukpinnen die het frame op zijn plaats houden. Deze solide leren vlinderstoel heeft een lekkere relaxte zit, waar u bijvoorbeeld heerlijk in tot rust kan komen, genieten!


Waar komt uw butterfly chair cognac leer te staan? Heeft u al een mooi plekje voor ‘m gereserveerd? We willen uw graag nog een leuke tip geven: door een kleedje met een lichte kleur, of bijvoorbeeld een schapenvacht, half over de cognac vlinderstoel te leggen, creëert u een zachte en tijdloze uitstraling.


Opletten geblazen: onze butterfly chair heeft een uniek en stevig frame. Drukpinnen houden het frame namelijk op zijn plaats en dit zorgt voor stevigheid en stabiliteit. Eigentyds is de enige in Nederland die dit frame aanbiedt. Frames van andere vlinderstoelen steken los in elkaar en zijn niet stevig. Onze frames zijn van de hoogste kwaliteit, kom ze gerust proberen in onze winkel.


Afmetingen


Breedte bovenaan 74 cm
Lengte van voorkant tot achterkant 60 cm
Hoogste punt 94 cm 
Breedte onderaan 60 cm
Zithoogte 37 cm


Het frame is heel eenvoudig te monteren, met dank aan de duidelijke beschrijving die meegeleverd wordt.


Levertijd: 1 - 3 werkdagen tenzij anders vermeld
Gratis verzending binnen Nederland!


 

Leren vlinderstoel / butterfly chair in cognac bruin leer en een zwart onderstel.