Menu

Vlinderstoel leer bruin frame zwart

€ 199,00

Art.nr.Vlinderbruin2

Niet op voorraad

Leren vlinderstoel bruin leer zwart frame. De leren vlinderstoel is een heerlijke fauteuil. Hij is prachtig om te zien, lekker luchtig door zijn onderstel, relaxed om in te zitten en een lust voor het oog. De leren vlinderstoel van Eigentyds is voorzien van een hoogwaardige kwaliteit leren zitting, door de leerdikte ongekend stevig en niet kapot te krijgen. Ook het frame is van de hoogste kwaliteit en niet normaal zo stevig. Deze leren vlinderstoel is uitgevoerd in een tijdloos mooie bruine kleur. Deze kleur leeft, zoals wij dat zeggen. Het is geen egale kleur, maar een bruine kleur met verschillende bruintinten, wat het een 'wolkerig' effect geeft (zie foto's). Bijzonder mooi! Wat ook erg mooi is, is de afwerking van deze leren vlinderstoel. Kijk bijvoorbeeld eens naar de mooie gevlochten rand om de vlinderstoel. 


De vlinderstoel van Eigentyds is voorzien van een uniek stevig frame. Ons frame is namelijk met drukpinnen vergrendeld, wat zorgt voor een ongekende stevigheid en stabiliteit. De drukpinnen houden het buizenframe stevig op zijn plek. Het probleem van een buis die los raakt bij het opstaan uit de vlinderstoel is bij de vlinderstoel van Eigentyds dus nooit van toepassing. Het frame van Eigentyds is uitvoerig getest en daaruit is gebleken dat het uiterst stevig en stabiel is. Kwaliteit en stabiliteit gegarandeerd.


Eigentyds levert niet alleen de hoogste kwaliteit, maar ook de laagste prijs! We geven niet voor niets onze laagste prijs garantie. Bestel uw vlinderstoel online of kom gezellig langs in onze winkel in Doornspijk. Graag tot ziens!


Breedte bovenaan 74 cm
Lengte van voorkant tot achterkant 60 cm
Breedte onderaan 60 cm
Hoogste punt 94 cm 
Zithoogte 37 cm


Het frame monteert u snel en eenvoudig, dankzij de meegeleverde beschrijving, fluitje van een cent!


Levertijd: 1 - 3 werkdagen tenzij anders vermeld
Gratis verzending binnen Nederland!

Leren vlinderstoel bruin met een zwart frame.