Menu
-20%Sale
Vlinderstoel koeienhuid

Vlinderstoel koeienhuid frame zwart

Regular Price: € 249,00

Special Price € 199,00

Art.nr.vlinderkoe2

Vlinderstoel koeienhuid met zwart onderstel. Wauw, wat een plaatje zeg, deze vlinderstoel in koeienhuid. Een echte aanrader! Kijkt u eens goed naar de prachtige lijnen van deze Vlinderstoel mariposa. Het is een prachtig ontwerp! Zeker in de unieke koeienhuid uitvoering. Lekker zacht en lekker natuurlijk. Heeft u al een leuk plekje verzonnen voor deze gave vlinderstoel koeienhuid?


Eigentyds is specialist in vlinderstoelen. Wij weten dan ook precies wat een vlinderstoel perfect maakt. Wij letten hierbij op stevigheid, uitstraling, comfort en kleurstelling. Onze stylist heeft zorgvuldig een collectie gemaakt van de mooiste kleurstellingen. De vlinderstoel koeienhuid is echter altijd uniek, omdat elke koeievacht weer anders is. Het onderstel van deze vlinderstoel mariposa heeft een tijdloos zwarte kleur. Het onderstel is ook verkrijgbaar in een koperkleur. Twijfelt u over de kleur van het onderstel? Neem dan even contact op met onze stylist Gerlinde en zij zal u uitleggen welke kleur onderstel het best past in uw woning aan de hand van de door u aangegeven kleuren in uw woning.


Wij willen u nog een paar tips geven, waarmee u uw vlinderstoel koeienhuid kunt decoreren. Wat bijvoorbeeld erg leuk staat, is om er een plantentafeltje naast te zetten met een stolp erop en daarin een kleine cactus. Ook een bureaulampje op een bijzettafeltje naast de vlinderstoel mariposa oogt erg mooi. Heeft u een kale hoek in uw woonkamer? Zet uw butterfly stoel dan daarneer, de hoek fleurt dan helemaal op! Heeft u nog vragen, stel ze dan gerust. Wij staan graag voor u klaar.


Maakt u zich zorgen om de stevigheid van het frame? Dan kunnen wij u gerust stellen: onze vlinderstoel is uitgerust met een uniek frame, dat met drukpinnen het frame op zijn plek houdt. Eigentyds heeft als enige in Nederland dit unieke frame. Waar de buizen van andere vlinderstoelen los in elkaar steken en erg onstabiel zijn, biedt ons frame stabiliteit en dus veiligheid. U mag onze vlinderstoel gerust komen uitproberen in onze winkel in Doornspijk. Wees van harte welkom!


Afmetingen


Breedte onderaan 60 cm
Zithoogte 37 cm
Breedte bovenaan 74 cm
Lengte van voorkant tot achterkant 60 cm
Hoogste punt 94 cm 


Met een duidelijke omschrijving (die wordt meegeleverd) is het onderstel heel makkelijk te monteren. Elke koeienhuid is uniek. De koeienhuid die u geleverd krijgt, wijkt daarom af van de foto op onze website. Wilt u een koeienhuid kiezen? Dan mag u ons hierover mailen en wij zullen u een paar foto's sturen van de koeienhuiden die op dat moment op voorraad zijn.

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen, tenzij anders vermeld.
Gratis verzending binnen Nederland!

Vlinderstoel koeienhuid met een zwart onderstel. Supergave Vlinderstoel mariposa.