Menu

Eetkamerstoelen

Prachtige industriele eetkamerstoelen met fijne zitting van echt leer. Nu voor een stuntprijs van slechts € 99,95! Daarmee bespaart u maarliefst € 50 per stoel mee!

3 Product(en)

3 Product(en)

Oei, wat zijn deze industriele eetkamerstoelen toch gaaf zeg! Heerlijk industrieel en vintage. Alsof ze al jaren in een oude verlaten fabriek hebben gestaan.. Maar toch zijn ze gloednieuw! Het oersterke ijzeren frame ademt industrie, zo industrieel is het! De met echt leer bekleedde zitting zit heerlijk. Eigentyds biedt u deze geweldige industriele eetkamerstoelen aan voor een stuntprijs: slechts € 99,95. Nog geen 100 euro voor een echt leren eetkamerstoel? Jazeker, bij Eigentyds is het mogelijk! Eigentyds levert u producten van een hoge kwaliteit voor een lage prijs. 

De industriele stoelen van Eigentyds hebben een zithoogte van 47 cm. De totale hoogte van deze industriele eetkamerstoelen is 80 cm. De zitdiepte is 42 cm en de breedte van de zitting is 45 cm.

Bestel deze prachtige industriele eetkamerstoelen via onze webshop of kom gezellig langs in onze winkel in Doornspijk. U bent van harte welkom in onze woonwinkel.