Menu

Inspiratie voor je vlinderstoel / butterfly chair

Inspiratie voor je vlinderstoel / butterfly chair

Naast dat de vlinderstoel een lekkere relaxte zit heeft, is het ook een lust voor het oog, zo mooi! De vlinderstoel op zich is al een plaatje,  maar als je ‘m in een leuke setting plaatst, komt de leren vlinderstoel nog meer tot zijn recht. Wij krijgen vaak de vraag hoe je de leren vlinderstoel nou in een leuke setting neer kunt zetten. Daarom geven wij je aan de hand van enkele foto’s wat inspiratie. 

Vlinderstoel butterfly stoelOp de afbeelding van de vlinderstoel leer cognac zie je een leuk plantentafeltje. Op het plantentafeltje naast de vlinderstoel staan een paar plantjes. Planten creëren gezelligheid en de kleuren hebben raakvlakken met het kussen in de vlinderstoel cognac leer en de kaars op de plantentafel. Als je een leuke setting wilt creëren, zorg er dan altijd voor dat minimaal 1 kleur terugkomt in de accessoires. Op de foto van de leren vlinderstoel cognac zie je dat in deze setting 3 kleuren terugkomen; groen van de planten, de kaars en het kussen. Cognac / bruin van de leren vlinderstoel zitting, het plantenpotje en de kaarsenstandaard. Zwart van het onderstel van de vlinderstoel, de plantenpot en het onderstel van het plantentafeltje.

 

 

 

 

 

 

Op de foto van de leren vlinderstoel zwart hieronder zie je ook het plantentafeltje weer terugkomen. Het plantentafeltje staat gezellig naast de butterfly chair. Op het tafeltje zie je wederom een gezellig plantje. Dit maal hebben wij gekozen voor donkere / zwarte vazen. Dit matcht goed met de zwart leren butterfly chair. Om deze setting niet al te donker te maken, hebben we gekozen om een licht kleed over de zwarte butterfly chair te leggen. Dit matcht perfect bij het lichte blad van het plantentafeltje. Het contrast tussen donkere en lichte accessoires is tijdloos;  de zwart leren butterfly chair matcht met het onderstel van de plantentafel en de donkere / zwarte vazen en ook het lichte kleed en het lichte blad van de plantentafel knipogen naar elkaar.

Butterfly stoel 

 

Verder vind je hieronder nog een paar afbeeldingen van vlinderstoelen in bijvoorbeeld koeienhuid. Wij hopen je inspriratie te hebben gegeven met deze blog! Mocht je vragen of opmerkingen hebben, dan horen wij dat graag!

 Vlinderstoel leer

Vlinderstoel koeienhuid